...

Digital Markedsføring

Behov for FLERE SALGSPROSPEKTER eller nettbutikk salg?

La oss utforme en markedsstrategi skreddersydd ditt firma som skaper vekst.

Markedsstrategi

Bedre synlighet, sterkere tilstedeværelse på sosiale medier og målrettet nettside trafikk.

Ved å ta i bruk nye innovative måter å drive markedsføring på skaper vi høy eksponering i alle kanaler og målrettet nettside trafikk til nettsiden din.

Trafikken som når nettsiden din konverteringsoptimaliseres, slik at vi får flest mulig til å legge igjen sine kontakt opplysninger (eller gjennomføre et kjøp om du driver en nettbutikk).

=

Ved å integrere avanserte AI-verktøyer i markedsføringen sikrer vi enestående og kostnadseffektive resultater.

=

Vår tilnærming er fleksibel og tilpasningsdyktig, slik at vi kan reagere på endringer i markedet og sørge for at din virksomhet alltid er et skritt foran konkurrentene.

Metodikk

Kanaler som jobber i tandem for å gi deg maksimal eksponering

Synlighet på Google

Nøkkelordanalyse som identifiserer hvilke nøkkelord som gir mest trafikk og har lavest konkurranse, og hvor i kjøpsfasen kunden befinner seg. Søkemotoroptimalisert innhold basert på nøkkelordene. Styrking av domene-autoritet.

Sosiale medier

Innholdet vi produserer for bedre synlighet på Google brytes opp i sitater, og spres utover i din sosiale medier publiserings-kalender. Resultatet blir daglig massiv eksponering av ditt firma, produkter og tjenester.

Annonsering

Nå spesielt utvalgte beslutningstakere ved hjelp av display annonser i for eksempel Finansavisen, tekst annonser på Google eller kjør en retargeting kampanje som målretter personer som allerede har besøkt nettsiden din.

E-post

Når det gjelder konvertering av nettside-trafikk, er påmelding til nyhetsbrev enklere å oppnå enn salg i nettbutikken eller utfylling av responskjemaer. Nyhetsbrev er en kostnadseffektiv og kraftfull markedsføringskanal når mottaker selv har bedt om eposten.

LinkedIn

Hvis du ønsker å nå bedrifts-markedet, er LinkedIn en kraftfull kanal for leadsgenerering. Vi har utviklet en metode som hjelper deg med å bygge et omfattende nettverk på LinkedIn, og som også forsterker rekkevidden av dine publiserte innlegg.

Affiliate markedsføring

For deg som driver nettbutikk kan affiliate markedsføring være svært kostnadseffektivt. I korte trekk er affiliate markedsføring trafikk du får fra affiliate partnere som sender potensielle kunder til nettbutikken din mot en liten kommisjon når det skjer et kjøp i butikken.

MARKEDSKOMMUNIKASJON

Måten du utformer ditt markedsførings-budskap vil ha mye å si for resulatene du oppnår.

Som i dette eksemplet. Klikk på filmen for å spille av. Filmen er 1 minutt og 39 sekunder.

Vi kan hjelpe deg å utforme markedsføringsbudskap som selger.

KONVERTERINGS-OPTIMALISERING

Fra nettsidetrafikk til salgsprospekter og nye kunder.

Markedsføring er kostbart, og hver besøkende representerer en mulighet. Det er derfor avgjørende at så stor andel av nettside trafikken som mulig konverteres til salgsprospekter og nye kunder.

Det er her konverterings-optimalisering kommer inn. Konverterings-optimalisering handler om å teste ut ulike elementer (også kalt A-B testing) på nettsiden.

Eksempelvis test av;

  • Overskrifter
  • Salgsbudskap
  • Knapper
  • Responselementer (f.eks. skjema)
  • Etc.

Vil du vite hvordan vi kan hjelp ditt firma?

Book et kostnadsfritt rådgningsmøte for en snakk om hvordan vi kan øke din nettsides synlighet og gjøre nettside trafikk om til kunder.