TJENESTER

Alle tjenester på denne siden følger prinsippet om «første timen gratis» der du helt uforpliktende får en gratis introduksjon til tjenesten du velger.

Branding

Målsetningen med branding, eller merkevarebygging som det heter på norsk, er å legge til rette for at ditt firma, produkter og tjenester blir (eller forblir) førstevalget blant målgruppen. Her finner du noen tjenester som vil hjelpe deg på vei.

Logodesign og grafisk profil

Et godt førsteinntrykk er viktig for å bygge troverdighet og presentere ditt firma på en tillitsvekkende måte. Vi kan skape en unik logo og en profesjonell grafisk profil for ditt firma som du kan benytte online eller på trykk.

Kundereisen

Kundereisen består av faser alle kunder går gjennom før handelen gjennomføres, og er derfor viktig når du tenker branding, markedsføring og webutvikling. Vi hjelper deg utvikle kundereisen dine kunder tar fra start til mål.

Fornøydhetsmåling

Evaluering av dine kunders fornøydhet er svært viktig for å kunne vite hva som kan forbedres. Og like viktig; informasjon om hvilke kunder som er fornøyde. Vi hjelper deg i gang med løsning for automatisert kundeevaluering

Markedsføring

Her finner du et bredt spekter av markedsføringstjenester vi kan levere.

Annonse kampanje

Vi hjelper deg finne riktige markedsføringskanaler for det du ønsker å selge (f.eks. Google, Facebook eller LinkedIn annonsering), segmentere og konvertere trafikk om til salg.

U

Søkemotor optimalisering (SEO)

Sammen gjør vi en nøkkelord analyse for å finne nøkkelordene som gir deg mest målrettet trafikk til nettsiden din. Deretter lager vi en strategi for hvordan oppnå side 1 posisjon på ønskede nøkkelord.

Leads- og salgsgenerator

Om du eier en nettbutikk bistår vi med AB testing for å optimalisere salgskonverteringen. Om ditt marked er B2B, får du bla. vite hvilke firma som har besøkt nettsiden din. Om ønskelig kan vi ta møtebooking for deg.

l

Innholds-markedsføring

Innhold står sentralt for både søkemotor optimalisering og sosiale medier markedsføring. Vi kan bistå med innholdsproduksjon; dvs. blogging, landingsside design og informasjonsfilm.

w

Sosiale medier markedsføring

Når du har publisert en bloggpost på nettsiden din vil det neste naturlige steget være å publisere bloggposten i sosiale medier. Vi kan ivareta en distribusjon av dine bloggposter på LinkedIn, Facebook, Twitter, etc.

Inbound markedsføring

Inbound markedsføring handler om å bygge en strategi ved hjelp av annonsering, SEO, godt innhold og sosiale medier som tiltrekker seg kunder som er på jakt etter dine produkter og tjenester. Vi kan bygge en inbound strategi for ditt firma.

Epost markedsføring

Brukt rett kan epost markedsføring være en svært god markedsføringskanal. Vi kan hjelpe deg utvikle en epost markedsførings-strategi som vil bidra til flere salg og økt kjennskap til ditt firma, produkter og tjenester. 

Affiliate markedsføring

For deg som driver en nettbutikk kan affiliate markedsføring være en ny og spennende markeds- og salgskanal. Vi hjelper deg utvikle en strategi der andre nettsteder sender trafikk til nettbutikken din.

Trafikkdata- og analyse

Vi gir deg tilgang til et verktøy som samler alle trafikk data fra Google Analytics, annonsekampanjer, sosiale medier engasjement, navnet på bedrifter og hvilke sider de har besøk på nettsiden din, nøkkelord rangering, m.m.

Webutvikling

Med litt hjelp kan nettsiden din bli ditt firmas sterkeste marked- og salgskanal.

Hjemmeside

Pre-fabrikert hjemmeside løsning til 1/4 del av prisen det tar å utvikle en WordPress hjemmeside fra grunnen av.

Første timen gratis

Nettbutikk

Pre-fabrikert nettbutikk løsning til 1/4 del av prisen det tar å utvikle en WooCommerce nettbutikk fra grunnen av.

Første timen gratis

Driftsavtale

Vi sørger for at nettløsningen din driftes på en trygg og profesjonell måte. Bla. ukentlige oppdateringer, oppetidssjekk, m.m.

Første timen gratis

Reparasjon

Om du har en nettside som ikke fungerer optimalt kan vi gjøre en feilsjekk og foreslå tiltak for å reparere nettsiden.

Første timen gratis

Bestill tjeneste – første timen gratis

Etter at du har fylt ut skjemaet tar vi kontakt for å avtale et tidspunkt for en snakk. Om du ønsker å bestille mer enn en tjeneste gjør du dette når vi snakkes på telefon.