Tjenester

På denne siden finner du 4 tjenester som hører naturlig sammen om du jakter på mer salg og høyere avanse.

Salgsstrategi

Såfremt du ikke har monopol på dine produkter og tjenester, kan det å utvikle en smart salgsstrategi gi stor økning i salg og fortjeneste.

Et eksempel: Du har kanskje lagt merke til at McDonalds annonserer burger til rundt 15 kroner per stykk. Annonsen som får kundene inn i burger restauranten koster 14 kroner per kunde, dvs. at McDonalds tjener 1 krone på hamburgern. Ikke mye tenker du kanskje? Men har du lagt merke til at betjeningen alltid spør om du skal ha «Meny», Cola og/eller Pommes Frites? Ved å «oppselge» deg Cola og Pommes Frites øker McDonalds avansen 8 ganger.

En lignende strategi kan utvikles for dine produkter og tjenester, der du får en «fot innenfor» ved å tilby noe gratis eller svært rimelig, og så når du har fått kunden på «kroken» oppselger du hele sortimentet av produkter og tjenester.

Webutvikling

Webutvikling kalles utviklingsprosessen vi går gjennom når du enten skal presentere ditt firma online (hjemmeside), skaffe salgsprospekter (landingsside) eller selge dine produkter og tjenester online (nettbutikk). Eller en kombinasjon av disse 3…

Hjemmeside

Landingsside

Nettbutikk

Uavhengig av type nettside begynner webutviklings prosessen med en WordPress nettløsning rett og slett fordi WordPress er verdens største og mest populære nettside løsning som kan skreddersys og tilpasses akkurat slik du vil ha den.

Kunne du tenke deg en gratis WordPress nettside, med gratis webhotell, gratis webdesign tema og gratis sidebygger helt gratis installert og satt opp?

Innhold som selger

Når du har fått på plass den tekniske løsningen er neste steg innhold. Først kan det være lurt å ta en nøkkelord analyse for å oppnå bedre synlighet på Google. Så utstyres nettsiden med selgende tekst, flotte profesjonelle bilder og filmer som forteller historien om ditt firma og hva du tilbyr. 

Vi kan hjelpe deg med nøkkelord analyse, tekst, bilder og film.

Markedsføring

Markedsføring handler om å treffe blink. Ikke tilfeldig. Ikke nå og da. Men ofte. Og stadig oftere.

Online markedsføring dekker et stort kompetanseområde, blant annet søkemotor optimalisering for å dukke opp på side 1 i et vanlig Google søk.

Det handler om klikk annonsering på Facebook, Google AdWords og LinkedIn.

Markedsføring via sosial medier, affiliate markedsføring, epost markedsføring, innholdsmarkedsføring og ja til og med noe som heter «inbound marketing». Listen er lang… (puuh)

Online markedssjef

Ja vi vet det er mye å forholde seg til. Og strengt tatt har du sikkert mer enn nok med å holde fokus på den daglige driften. Og sånn er det jo for de aller fleste.

Men slapp helt av. Webkonsepter.no har jobbet med online markedsføring siden tidenes morgen, fra før Mark Zuckerberg oppfant Facebook og noen hadde hørt om Instagram. Vi kan hjelpe deg med online markedsføring. Ja til og med påta oss rollen som ditt firmas online markedssjef. Ta kontakt så kan vi fortelle deg mer.

Ta kontakt for mer info

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt tilbake for å avtale en tid for en uforpliktende snakk om våre tjenester

Pin It on Pinterest