Markedsanalyse

Markedsanalyse er nyttige når du skal navigere i et konkurranseutsatt marked. Ved hjelp av Google Analytics gir vi deg innsikt i brukeratferd, trafikkilder, konverteringer og mer. Dette legger grunnlaget for datadrevne beslutninger som kan forme en vellykket markedsføringsstrategi.

Første møte er alltid gratis. Om du ønsker vi bruker mer tid er pris per time kr. 1.190 + mva.

ps. Det er nødvendig å ha Google Analytics installert og i drift en periode før vi gjør analysen. Kontakt oss om du trenger hjelp til å få Google Analytics installert.

Z

Demografisk informasjon

Z

Innholdsytelse

9

Brukeradferd

Forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet ditt, inkludert hvilke sider de besøker mest, hvor lang tid de bruker, og hvor de forlater nettstedet. Dette kan hjelpe deg med å optimalisere brukeropplevelsen og konverteringsraten.

9

trafikk kilder

Analyser hvor trafikken til nettstedet ditt kommer fra, enten det er organiske søk, betalte annonser, sosiale medier eller henvisninger. Dette gir deg innsikt i hvilke kanaler som er mest effektive for å tiltrekke besøkende.

9

Demografisk informasjon

Få innsikt i demografien til dine besøkende, inkludert alder, kjønn, geografisk plassering og interesser. Dette kan hjelpe deg med å målrette markedsføringsinnsatsen mer effektivt.

9

konverterings-analyse

Spor konverteringer og mål ytelsen til ulike markedsføringskampanjer. Dette hjelper deg med å forstå hva som driver salg eller andre ønskede handlinger på nettstedet ditt.

9

Teknologi analyse

Forstå hvilke enheter, nettlesere og operativsystemer dine besøkende bruker. Dette kan hjelpe deg med å sikre at nettstedet ditt er optimalisert for alle plattformer.

9

Markedstrender

Sammenlign trafikk og brukeratferd over tid for å identifisere sesongmessige trender eller reaksjoner på spesifikke markedsførings-aktiviteter.

9

Innholdsytelse

Vurder hvilke typer innhold som presterer best, og bruk denne informasjonen til å guide din fremtidige innholdsstrategi.

Pin It on Pinterest

Del