...

Denne artikkelen tar for seg kostnadene ved utvikling av en nettside, og inkluderer en priskalkulator som kan hjelpe deg med å estimere kostnadene for din nettløsning. Artikkelen gir også en oversikt over ulike alternativer og tilpasningsmuligheter som er tilgjengelige for nettløsningen.

Hovedpunkter

 • Priskalkulatoren gir deg en estimert pris for din nettløsning, basert på antall innholdssider og ord per side.
 • Du kan velge om innholdet skal produseres av deg selv eller av Webkonsepter.no.
 • Opsjoner som nettbutikk funksjonalitet og logo design er også tilgjengelige.
 • Prefabrikkerte WordPress nettsider bruker WordPress og Divi designtema, og inkluderer prefabrikkerte innholdssider som Hjem, Tjenester, Om oss, Blogg, Kontakt oss, Personvernerklæring og Bruksvilkår.
 • Du har valget mellom å bruke de prefabrikkerte innholdssidene eller få skreddersydde innholdssider designet.

Priskalkulator – Utforming og opsjoner

Sjekk ut priskalkulatoren: Nettside priskalkulator

Basispris

Nettløsningens basispris er 4900 kroner eks mva. Dette inkluderer installasjon av nettløsningen, prefabrikkerte innholdssider, medfølgende programtillegg, oppsett av ditt firmas profilfarger og tilkobling av nettløsningen til ditt domenenavn.

Valg i priskalkulatoren

Innholdssidene som følger med inneholder eksempel tekst og bilder, som du kan erstatte med ditt eget innhold.

Om du ikke ønsker å benytte medfølgende innholdssider, men få laget skreddersydde innholdssider, velger du antall innholdssider du trenger, gjennomsnittlig antall ord på innholdssidene, om du lager innholdet selv eller om du ønsker at vi gjør det for deg.

Opsjoner:

Du kan også velge følgende opsjoner:

 • Nettbutikk funksjonalitet (Woocommerce)
 • Logo design

Prefabrikkert WordPress Nettside:

WordPress og Divi designtema.

WordPress er nettløsningens platform og Divi er design temaet vi har valgt å benytte.

WordPress er en ledende plattform for å bygge og vedlikeholde nettsider og blogger. Med sin brukervennlige natur og omfattende tilpasningsmuligheter, tilbyr WordPress løsninger for alt fra enkle blogger til komplekse bedriftsnettsteder. Plattformens styrke ligger i dens enorme økosystem av temaer og plugins, som lar brukere skape unike og funksjonelle nettsider uten avansert programmeringskunnskap. WordPress er også kjent for sin SEO-vennlighet, som er avgjørende for å oppnå bedre synlighet i organisk søk. Videre er plattformen kontinuerlig oppdatert for å sikre sikkerhet og ytelse, noe som er essensielt for moderne nettløsninger.

Divi fra Elegant Themes er et populært WordPress tema som lar brukere designe estetisk tiltalende og responsivt innhold med en intuitiv dra-og-slipp bygger. Divi skiller seg ut med sin fleksibilitet og brukervennlighet, og gjør det mulig for brukere uten teknisk bakgrunn å lage profesjonelle nettsider. Temaet tilbyr en rekke forhåndsbyggede maler og tilpasningsalternativer, som lar bedrifter skreddersy sin nettside for å gjenspeile sitt unike merkevarebilde. I tillegg til å være responsivt og mobilvennlig, er Divi også optimalisert for god ytelse og SEO, noe som bidrar til forbedret nettsidesynlighet.

Prefabrikkerte innholdssider

Nettløsningen inneholder følgende prefabrikkerte innholdssider;

 • Hjem
 • Tjenester
 • Om oss
 • Blogg
 • Kontakt oss
 • Personvernerklæring
 • Bruksvilkår

Du kan selve enkelt erstatte eksempel tekst og bilder om du har et begrenset budsjett.

… eller design av skreddersydde sider.

Dersom du heller ønsker innholdssider som er tilpasset ditt firma anbefaler vi at vår designer skreddersyr innholdssider basert på dine ønsker. I kalkulatoren velger du hvor mange skreddersydde innholdssider du trenger og gjennomsnittlig antall ord.

Inkluderte WordPress Programtillegg:

 1. Activity Log: Dette programtillegget er viktig for sikkerhetsstyring og overvåkning. Det loggfører detaljert brukeraktivitet på nettstedet, som innlogginger, endringer i innhold og systemoppdateringer. Dette gir nettstedseiere full oversikt og kontroll, og muliggjør rask respons på eventuelle uønskede aktiviteter.
 2. Rankmath SEO: Rankmath SEO er et intuitivt programtillegg for søkemotoroptimalisering. Det hjelper med å forbedre nettstedets synlighet i søkemotorer ved å optimalisere innhold for nøkkelord, samtidig som det gir brukervennlige analyser og anbefalinger for forbedringer.
 3. LiteSpeed Cache: LiteSpeed Cache bidrar til raskere nettsidelasting ved å implementere effektiv caching. Det lagrer nettstedets elementer i nettleserens hurtigbuffer, som reduserer lastetiden betydelig, spesielt for tilbakevendende besøkende.
 4. Smush: Smush er fokusert på optimalisering av bilder. Det reduserer filstørrelsen på bilder uten å ofre kvalitet, noe som er avgjørende for å opprettholde raske lastetider og en god brukeropplevelse.
 5. All-In-One Security: Dette programtillegget styrker nettstedets sikkerhet gjennom flere lag, inkludert brannmur, innloggingskontroll, og skanning for sikkerhetstrusler. Det beskytter mot vanlige sikkerhetsproblemer og reduserer risikoen for uautorisert tilgang.
 6. Duplicate Page: Duplicate Page forenkler innholdsproduksjonen ved å tillate enkel kloning av eksisterende sider og innlegg. Dette er spesielt nyttig for å opprette maler eller å arbeide med lignende innholdstyper, og sparer tid og krefter i innholdsadministrasjonen.

Opsjoner

Nettbutikk funksjonalitet (WooCommerce)

Som tilleggsopsjon er det mulig å få nettbutikk funksjonaliteten Woocommerce installert. WooCommerce er en anerkjent og pålitelig nettbutikkløsning som gir en rekke funksjoner for e-handel, inkludert avansert produktstyring, lagerhåndtering, og diverse betalingsløsninger. Dette gjør det mulig for bedrifter å effektivt administrere og selge produkter online, samtidig som det tilbyr en sømløs shoppingopplevelse for kundene​

Logo design

En annen tilleggsopsjon er Logo Design. En proff logo er nødvendig for å gi nettstedet et seriøst og tillitsvekkende inntrykk. En logo må være unik, representere ditt firma på tydelig og forståelig måte, og benytte fonter og farger som resonerer med ditt firmas forretningskonspet.

Vi designer logo i nært samarbeid med våre kunder og sørger for at kundens ønsker står sentralt i utformingen. Logo leveres for web og print.

Skreddersøm og Tilpasning:

Tilpasning etter kundens behov.

Vårt team av erfarne utviklere og designere jobber tett med kunden for å skape en skreddersydd nettside som reflekterer deres merkevare og oppfyller deres mål.

Driftsavtale:

Webhotell, oppdateringer, sikkerhetskopiering, oppetids- og hastighetsmonitorering.

Vi tilbyr en omfattende driftsavtale som inkluderer webhotell, regelmessige oppdateringer, sikkerhetskopiering, og overvåking av oppetid og hastighet. Dette sikrer at nettsiden din alltid er tilgjengelig for besøkende og at den fungerer optimalt. Vårt erfarne team tar seg av alle tekniske aspekter, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet.

Med vår driftsavtale kan du være trygg på at nettsiden din er i gode hender og at den blir vedlikeholdt på en profesjonell måte.

Besøk priskalkulatoren: Nettside priskalkulator