...

Nøkkelord analyse

Nøkkelordanalyse er en grunnleggende del av søkemotoroptimalisering (SEO) og digital markedsføring. Analysen hjelper bedrifter med å forstå hvilke ord og uttrykk folk bruker når de søker etter produkter eller tjenester.

Første møte er alltid gratis. Om du ønsker vi bruker mer tid er pris per time kr. 1.190 + mva.

9

Identifiser nøkkelord

Brainstorm potensielle nøkkelord relatert til din bransje eller nisje. Forslagene bør baseres på hva folk faktisk søker etter.

9

Analyser søkevolum

Finn detaljert informasjon om søkevolumet for hvert nøkkelord. Dette hjelper deg med å identifisere de mest verdifulle nøkkelordene for din virksomhet.

9

Vurder konkurransen

Få innsikt i konkurransen for hvert nøkkelord. Ved å forstå hvor vanskelig det er å rangere for et bestemt nøkkelord, kan du lage en mer realistisk og effektiv strategi.

9

Long-Tail nøkkelord

Identifiser langhale nøkkelord som kan være lettere å rangere for. Disse nøkkelordene kan være svært verdifulle for din SEO-strategi.

9

Domene autoritet

Vi finner nøkkelord du har mulighet til å rangere på side 1 i Google basert på ditt domenes autoritet. Domene autoritet gir en indikasjon på i hvilken grad ditt domene kan rangere for ulike nøkkelord.

9

Konkurrentenes nøkkelord

Forstå hvilke nøkkelord konkurrentene dine fokuserer på. Dette kan gi deg ideer til nye nøkkelord eller bekrefte at du er på rett spor.