Markedsføring i sosiale medier – strategi, tips og gode råd

Som bedriftsleder eller markedsfører vet du at sosiale medier er et kraftfullt verktøy for å nå nye kunder og utvide merkevaren din. Men hva er markedsføring i sosiale medier, og hvordan kan du lage en strategi som når dine forretningsmål?

I dette blogginnlegget vil vi svare på disse spørsmålene med mer. Vi gir deg en oversikt over hva markedsføring i sosiale medier er og hvorfor det er viktig. Deretter gir vi tips om hvordan du setter mål, undersøker målgruppen din, gjør beregninger, lager engasjerende innhold og bygger din sosiale tilstedeværelse så sterk som mulig. Til slutt vil vi dele noen ideer om hvordan du kan fremtids-sikre strategien din.

Del 1. Hva er markedsføring i sosiale medier?

Markedsføring i sosiale medier (SMM) er prosessen med å bruke nettbaserte plattformer som Facebook, Twitter og LinkedIn for å bygge relasjoner og samhandle med potensielle og nåværende kunder.

Målet med SMM er å lage innhold som brukere vil finne verdifullt og dele med nettverkene sine, noe som resulterer i økt merkekjennskap eller salg.

For å lykkes krever SMM en strategisk tilnærming. Det betyr å sette mål som er på linje med forretningsmålene dine, undersøke målgruppen din og lage engasjerende innhold som resonerer med dem.

Det krever også en forståelse av de ulike sosiale nettverkene og hvordan de kan brukes for å nå din målgruppe. For eksempel er LinkedIn ypperlig for B2B-bedrifter som ønsker å generere potensielle kunder, mens Instagram er bedre egnet for merkevarer som ønsker å bygge en visuell identitet og få kontakt med forbrukere på et mer personlig nivå.

Til slutt må SMM være løpende og fleksibel. Etter hvert som nye plattformer dukker opp og brukeratferd endres, må du justere strategien din deretter.

Del 2. Sett mål som gir mening for virksomheten din

Måleksempel 1: Øke merkevarebevisstheten

Hvis du ønsker å øke merkevarebevisstheten for virksomheten din, er sosiale medier et flott sted å starte. Ved å lage engasjerende innhold og samarbeide med influencere som har en stor tilhengerskare, kan du nå nye målgrupper og få merkevaren din frem for flere mennesker.

Måleksempel 2: Generer potensielle kunder og salg

Generering av potensielle kunder og salg er et av de vanligste målene for bedrifter når det kommer til markedsføring i sosiale medier. Ved å dele relevant, verdifullt innhold med publikummet ditt og lede trafikk tilbake til nettstedet eller landingssidene dine, kan du generere nye potensielle kunder og kunder.

Måleksempel 3: Utvid merkevarens publikum

Å utvide merkevarens publikum er et annet vanlig mål for bedrifter når det kommer til markedsføring i sosiale medier. Dette kan gjøres ved å lage engasjerende innhold som appellerer til målgruppen din, samt ved å bruke målrettede annonser på sosiale medieplattformer som Facebook og Instagram.

Måleksempel 4: Øk engasjementet på sosiale medier

Ved å svare på kommentarer og spørsmål fra følgerne dine, samt arrangere giveaways og konkurranser, kan du få folk til å snakke om merkevaren din og bygge relasjoner med potensielle kunder.

Måleksempel 5: Led trafikk til nettstedet ditt

Å lede trafikk til nettstedet ditt er et annet viktig mål for markedsføring på sosiale medier. Dette kan gjøres ved å dele lenker til nettstedet ditt i innleggene dine på sosiale medier, så vel som i biografien din på hver plattform. Du kan også bruke betalt annonsering for å lede trafikk til bestemte sider på nettstedet ditt.

Del 3. Undersøk målgruppen din og velg nettverkene dine

Husk: forskjellige plattformer tiltrekker seg forskjellige målgrupper

Når du lager en markedsføringsstrategi for sosiale medier, er det viktig å først forstå hvem målgruppen din er og hvilke sosiale medieplattformer de bruker oftest. Deretter går du i gang med å lage innhold som er skreddersydd for deres interesser og som ressonerer med målgruppen.

For eksempel, hvis målgruppen din er unge voksne, kan det være lurt å fokusere innsatsen på Instagram og Snapchat. Men hvis målgruppen din er middelaldrende voksne, kan Facebook og LinkedIn være mer passende.

Det er også viktig å huske på at ulike plattformer har ulike funksjoner. For eksempel er LinkedIn kjent for å være en flott plattform for bedriftsnettverk, mens Instagram er bedre egnet for å dele visuelt innhold (som bilder og videoer). Ha dette i bakhodet når du velger nettverkene for markedsføringsstrategien for sosiale medier.

Velge nettverk som støtter markedsstrategien

Når du har identifisert hvilke nettverk som er mest populære blant målgruppen din, er det på tide å begynne å tenke på hvordan du kan bruke hvert enkelt for å nå målene dine.

Her er noen ting du bør huske på når du velger nettverk for markedsføringsstrategien for sosiale medier:

 • Plattformrekkevidde: Hvor mange personer bruker plattformen? Hvis en plattform har en stor brukerbase, men ikke passer godt med merkevareidentiteten din eller målene dine, er det kanskje ikke verdt å investere tid og ressurser i den. På den annen side kan en mindre plattform med en mer engasjert brukerbase passe godt for merkevaren din.
 • Brukerdemografi: Hvilken aldersgruppe henvender plattformen seg til? Hva er kjønnsfordelingen mellom brukerne? Hvor befinner de seg? Å kjenne til denne informasjonen kan hjelpe deg med å finne ut om plattformen passer godt for målgruppen din.
 • Engasjementsrater: Hvor ofte samhandler brukere med innhold på plattformen? Hvis brukere har en tendens til å bla raskt gjennom feedene sine uten å stoppe for å engasjere seg med innhold, er det kanskje ikke verdt å investere i den plattformen. Men hvis brukere regelmessig stopper for å samhandle med innhold (ved å like, kommentere eller dele), kan det være en god investering.

Del 4. Etabler dine viktigste beregninger og KPIer

Bestem hva du ønsker ut av sosiale medier

Før du kan etablere dine viktigste beregninger og KPIer, må du først definere hva det vil si å lykkes på sosiale medier. Dette vil være forskjellig for hver bedrift, så det er lurt å ta seg tid til å definere suksess kriteriene.

Noen eksempler på mål du kanskje bør vurdere inkluderer:

 • Øke merkekjennskapen
 • Generering av leads og salg
 • Øk merkevarens publikum
 • Øke samfunnsengasjementet
 • Drive trafikk til nettstedet ditt

Når du har en ide om hvordan suksess ser ut for bedriften din, kan du begynne å tenke på hvilke beregninger og KPIer som vil hjelpe deg med å måle suksessen.

Identifiser hvilke beregninger og KPIer som betyr mest

Det er mange forskjellige beregninger og KPIer du kan spore som en del av markedsføringsstrategien for sosiale medier, men ikke alle vil være like viktige eller informative for virksomheten din. For å finne ut hvilke som betyr mest, start med å tenke på hvilke som vil hjelpe deg med å måle suksessmålene du identifiserte i forrige underavsnitt.

For eksempel, hvis et av målene dine er å øke merkevarebevisstheten, vil beregninger som rekkevidde, visninger og omtaler være viktigere enn antall salg eller nettstedtrafikk. På den annen side, hvis et av målene dine er å generere potensielle kunder og salg fra sosiale medier, vil sporing av konverteringer og klikkfrekvenser være mer nyttig enn å måle rekkevidde eller engasjement.

Når du har identifisert hvilke beregninger og KPIer som er mest på linje med suksessmålene dine, kan du begynne å fokusere på hvordan du kan forbedre disse tallene.

Del 5. Lag engasjerende innhold

Definere innholdsstrategien din

Innholdsstrategien din er grunnlaget for markedsplanen din på sosiale medier. Den vil veilede hva slags innhold du lager, hvordan du skaper innholdet og når du legger det ut. Det er noen nøkkelelementer du bør vurdere når du definerer strategien din:

For det første, hva er målene dine? Målene dine være spesifikke, målbare, oppnåelige, relevante og tidsbestemte (SMART). Innholdet ditt bør samsvare med disse målene. For eksempel, hvis målet ditt er å øke merkevarebevisstheten, bør innholdet ditt være delbart og visuelt tiltalende. Hvis målet ditt er å generere potensielle salg og salg, bør innholdet ditt inneholde handlingsfremmende uttrykk og lenker til landingssider.

For det andre, hvem er målgruppen din? Når du lager innhold, husk alltid målgruppen din. Hva er deres interesser? Hva slags språk bruker de? Hva slags informasjon trenger de fra deg? Å svare på disse spørsmålene vil hjelpe deg med å lage innhold som stemmer med dem.

For det tredje, hvilke plattformer vil du bruke? Ulike sosiale medieplattformer tiltrekker seg ulike målgrupper. Som nevnt tidligere er LinkedIn en flott plattform for business-to-business markedsførere mens Snapchat er populært blant unge voksne. Å velge riktig plattform for merkevaren din vil bidra til å sikre at du når de rette personene med budskapet ditt.

Når du har svart på disse spørsmålene, vil du ha en bedre ide om hva slags innhold du skal lage og hvordan du skal lage det.

Finn din merkevarestemme

Din merkevarestemme er måten du kommuniserer med publikum på i sosiale medier. Det bør være konsistent på tvers av alle plattformer og kanaler, og det bør gjenspeile den generelle tonen i merkevaren din. Å definere merkevarens stemme vil bidra til å sikre at all kommunikasjon er på punkt – og at de kommer fra et sted med autentisitet.

For å finne merkevarens stemme, start med å tenke på personligheten til merkevaren din. Er du vennlig eller formell? Humoristisk eller alvorlig? Når du har definert personligheten til merkevaren din, bør du vurdere hvordan du vil kommunisere med publikum på sosiale medier. Vil du utdanne dem? Underholde dem? Inspirere dem?

Ha disse målene i bakhodet når du utvikler retningslinjer for meldinger for deg selv og for alle team-medlemmer som bidrar til kommunikasjon på sosiale medier på vegne av bedriften din

Det kan være nyttig å se på andre merker for inspirasjon – men ikke kopier stemmen deres! Legg merke til hva som fungerer bra for dem og tilpass det slik at det passer din merkevare.

Det viktigste er at uansett hvilken stemme du velger føles tro mot hvem du er som selskap – alt annet vil fremstå som uekte.

Viktigheten av å holde seg til innholds-temaer

Når du har definert målene dine, målgruppen og merkevarens stemme, er det på tide å begynne å tenke på emnene du vil dekke i innholdet på sosiale medier. Det er her en innholds-kalender kan være nyttig (vi snakker mer om dette i avsnitt 7).

Når du planlegger innholdet ditt, bør du vurdere de forskjellige typene innlegg du kan lage:

 • pedagogisk (veiledninger, tips, ressurser),
 • underholdende (memes, videoer, spørrekonkurranser),
 • inspirerende (attester, suksesshistorier),
 • eller salgsfremmende (kuponger, salg).

Du kan også blande sammen formatet på innholdet ditt for å holde ting interessant.

For eksempel, hvis du vanligvis legger ut bilder på Instagram, prøv å lage en video eller bildekarusell i stedet. Eller hvis du vanligvis legger ut lange artikler på LinkedIn, prøv å lage en infografikk eller SlideShare-presentasjon. Ved å variere formatet på innholdet ditt, vil du holde folk engasjert og komme tilbake for mer.

Del 6. Innholds-ideer for markedsføring i sosiale medier i 2023

Historier og tidssensitive innlegg

Som vi har sett de siste årene, er historier en kraftfull måte å engasjere brukere av sosiale medier.

Det er flere grunner til at historier er så effektive. Historier er betimelige og relevante av natur. Og fordi de vanligvis er kortere og mer visuelt drevne enn andre typer innhold, er de enkle å konsumere mens du er på farten.

Så hva slags historier bør du dele på sosiale medier? Aktuelle og nyhetsverdige hendelser knyttet til din bransje eller produkt er alltid gode alternativer. Men du kan også være kreativ, si litt om hva som skjer «bak kulissene», kundeanbefalinger eller til og med korte videoklipp som viser merkepersonligheten din.

Uansett hvilken type historie du velger å dele, sørg for at den er engasjerende og relevant for målgruppen din. På den måten vil du være sikker på å fange oppmerksomheten deres – og få dem til å komme tilbake for mer.

Kortformat video

Hvis det er én trend som har dominert sosiale medier de siste årene, så er det video. Og ifølge Cisco vil nettvideoer innen 2022 utgjøre 82 % av all global internettrafikk – så det er trygt å si at denne trenden er kommet for å bli.

Populariteten til video er ikke vanskelig å forklare: brukere elsker å se korte, underholdende klipp som er enkle å fordøye (og dele). Dessuten gir videoer merkevarer en sjanse til å vise frem sin personlighet og få kontakt med brukere på et mer personlig nivå. Som sådan er de en viktig del av enhver markedsføringsstrategi for sosiale medier – nå og i fremtiden.

Så hva slags videoer bør du dele på sosiale medier? Instruksjoner, produkt-demoer, kunde-anbefalinger, «behind the scenes» og morsomme eller relaterte klipp er alle gode alternativer. Bare husk å holde dem under to minutter lange – lenger og du risikerer å miste seernes oppmerksomhet.

Innlegg som viser frem din menneskelige side

I en stadig mer digital verden ønsker brukere av sosiale medier autentiske, menneskelige forbindelser. Og det er ingen bedre måte å vise frem merkevarens personlighet enn ved å gi brukerne en titt bak kulissene, bedriftskulturen og det som foregår i din hverdag på jobben.

Når det gjøres riktig, kan denne typen innlegg være svært engasjerende – og til og med inspirere til lojalitet og tillit. Så hvis du ikke allerede inkorporerer dem i strategien for sosiale medier, er det nå på tide å begynne.

Samarbeid med innholds-skapere

En annen fin måte å få kontakt med brukere av sosiale medier er ved å samarbeide med populære innholds-skapere i bransjen din. Dette kan bety alt fra å sponse et innlegg eller en video til å samarbeide om originalt innhold.

Ikke bare vil dette hjelpe deg å nå et bredere publikum, men det vil også gi deg en sjanse til å utnytte skaperens ekspertise og kreative ideer. Bare sørg for å velge noen som samsvarer med merkevareverdiene dine – og som har en tilhengerskare som er relevant for virksomheten din.

Metavers markedsføring

Ettersom flere og flere mennesker tilbringer tid i virtuelle verdener som Animal Crossing og Minecraft, begynner merkene å følge etter — og det er ingen grunn til at du ikke skulle det heller. Metaverse markedsføring gir tross alt en unik mulighet til å nå nye målgrupper og skape opplevelser som er umulige i den fysiske verden.

I tillegg, med plattformer som Oculus Quest 2 som gjør det enkelt for alle å hoppe inn i virtuell virkelighet, er det enklere enn noen gang for merkevarer å komme i gang med metaverse markedsføring. Så hvis du leter etter en innovativ måte å skille seg ut fra konkurrentene på, er dette det.

Del 7. Gjør din sosiale tilstedeværelse så regelmessig som mulig

Sett sammen innholdskalenderen din

Hvis du vil sørge for at din tilstedeværelse på sosiale medier er så regelmessig som mulig, er en av de beste tingene du kan gjøre å sette sammen en innholdskalender.

På denne måten kan du planlegge hva slags innhold du vil legge ut og når du vil legge det ut. Å gjøre dette kan hjelpe deg med å unngå siste øyeblikk for å finne på noe å legge ut, og du gir dine lesere en regelmessighet som gjør at de blir vant med å lese innholdet ditt på sosiale medier.

Det er forskjellige måter du kan gå frem for å lage en innholdskalender for sosiale medier. Ett alternativ er å bruke et regneark eller en annen type dokument der du lister opp hver plattform du bruker, datoene og tidspunktene du planlegger å legge ut, og hva slags innhold du vil dele. Et annet alternativ er å bruke et dedikert verktøy som Missinglettr eller Hootsuite Planner, som tilbyr maler og andre funksjoner som kan gjøre det enklere å lage og administrere kalenderen din.

Uansett hvilken metode du velger, er det flere viktige ting å huske på når du bygger kalenderen. Først må du ta hensyn til de forskjellige tidssonene til publikumsmedlemmene når du bestemmer deg for når du skal legge ut. For det andre, prøv å blande sammen innholdstypene du deler, slik at feeden din ikke blir for repeterende. Og for det tredje, legg inn litt fleksibilitet i timeplanen din, slik at du kan imøtekomme eventuelle uventede hendelser eller muligheter som dukker opp.

Legg ut på de beste tidspunktene å engasjere seg

Timing for når du legger innholdet viktig, da forskjellige plattformer har ulike topptider for engasjement, noe som betyr at det er visse tider på dagen eller uken når flere mennesker sannsynligvis vil se og samhandle med innleggene dine.

Å finne ut når disse topptidene er kan ta litt prøving og feiling, men det er også mange ressurser der ute som kan hjelpe. For eksempel har Sprout Social publisert data om de beste tidspunktene å legge ut på hver større plattform: Facebook mellom kl. 13.00 og 15.00 på onsdager; Twitter mellom 09.00 og 15.00 fra mandag til torsdag; LinkedIn mellom 10.00 og 11.00 på tirsdager, onsdager og torsdager; Instagram mellom 09.00 og 18.00 fra mandag til fredag; og Pinterest på dagtid fra lørdag til søndag.

Dette er selvfølgelig ikke regler skrevet i stein – du bør fortsatt eksperimentere med å publisere til forskjellige tider på ulike dager for å se hva som fungerer best for bedriften din – men dette kan være et godt utgangspunkt for tester du gjør.

Svar på kundespørsmål ASAP

I tillegg til å legge ut innleggene dine på riktig tidspunkt, er det også viktig å sørge for at du er responsiv på sosiale medier. Dette betyr å svare på spørsmål eller kommentarer fra kunder i tide, samt å dra nytte av eventuelle muligheter til å gi merkevaren din litt ekstra oppmerksomhet.

Den beste måten å gjøre dette på er å utpeke noen i teamet ditt til å overvåke sosiale mediekanaler for å fange oppnår merkevaren din omtales. Dette kan gjøres ved å bruke et verktøy som Hootsuite Insights, som lar deg sette opp søkeordsøk og motta varsler når merkevaren din blir nevnt på nettet. Når du har blitt varslet om en omtale, kan du deretter svare.

For spørsmål eller kommentarer fra kunder bør målet være å svare så raskt som mulig – helst innen en time eller to. Når det gjelder fokus rundt merkevaren din har du vanligvis mer tid, men det er fortsatt lurt å bevege seg raskt slik at du ikke går glipp verdifull oppmerksomhet.

Del 8. Evaluer og forbedre strategien for sosiale medier

Den beste måten å evaluere markedsføringsstrategien for sosiale medier på er å spore de viktigste beregningene og KPIene dine. Å gjøre det vil hjelpe deg å forstå hva som fungerer, hva som ikke fungerer, og hvor du kan forbedre deg.

Det er en rekke måter å spore dine sosiale medier-beregninger og KPIer. Ett alternativ er å bruke et verktøy som Sprout Social, som tilbyr detaljert rapportering om engasjement, rekkevidde, visninger og mer.

Et annet alternativ er å ganske enkelt holde et godt øye med din egen aktivitet og aktiviteten til dine konkurrenter. Dette vil gi deg en god følelse av hvor godt du gjør det sammenlignet med andre i din bransje.

Til slutt er det også nyttig å spørre kundene eller klientene dine direkte om tilbakemelding på din tilstedeværelse på sosiale medier. Dette kan gjøres gjennom undersøkelser, meningsmålinger, eller til og med bare tilfeldige samtaler.

Uansett hvordan du velger å spore fremgangen din, er regelmessig evaluering av strategien for sosiale medier avgjørende for kontinuerlig suksess. Ved å gjøre det vil du kunne foreta nødvendige justeringer og kontinuerlig forbedre resultatene dine over tid.

Seksjon 9. Ta med andre avdelinger i blandingen

HR

Å inkludere HR i markedsføringsstrategien for sosiale medier er en fin måte å sikre at bedriftens stemme er konsistent på tvers av alle plattformer. HR kan hjelpe deg med å utvikle meldinger som er på merkevare og i tråd med bedriftens verdier. De kan også hjelpe deg med å håndtere eventuelle negative kommentarer eller anmeldelser som kan dukke opp.

Salg

Salgsteam kan være en stor ressurs når det gjelder markedsføring i sosiale medier. De kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og lage innhold som taler til deres behov. Salgsteam kan også bistå med å sette opp kampanjer og spore beregninger for å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Produkt og merchandising

Hvis du selger produkter eller merchandise, bør produkt- og vareteamene dine være involvert i strategien for sosiale medier. De kan hjelpe deg med å lage innhold som fremhever produktene dine i et positivt lys og leder trafikk til nettstedet eller butikken din. I tillegg kan de hjelpe med å lage kampanjekoder eller rabatter for følgere på sosiale medier.

Annet?

Det er mange andre avdelinger som kan være involvert i markedsføring på sosiale medier, avhengig av størrelsen på bedriften din og bransjen du er i. Noen eksempler inkluderer kundeservice, PR og regnskap/finans. Nøkkelen er å involvere enhver avdeling som potensielt kan ha nytte av å være involvert i markedsføring på sosiale medier.

Del 10. Er din markedsføringsstrategi for sosiale medier fremtids-sikret?

Ettersom verden av sosiale medier endrer seg, bør markedsførings-strategien din for sosiale medier også gjøre det. For å sikre at strategien din er fremtids-sikker, vurder følgende:

 • Dine mål og delmål bør gjennomgås og oppdateres med jevne mellomrom.
 • Målgruppen din kan endre seg over tid, så det er viktig å følge med på hvem du prøver å nå.
 • Plattformene du bruker for markedsføring i sosiale medier kan endre seg, så det er viktig å være fleksibel og villig til å eksperimentere med nye nettverk.
 • Innholdet du deler bør være tidsriktig og relevant for det som skjer i verden.
 • Du bør alltid evaluere og forbedre strategien din, basert på data og tilbakemeldinger.

Ved å ha disse tingene i bakhodet kan du tilpasse strategien din etter behov og sikre at den forblir effektiv over tid.

Ofte stilte spørsmål

Hva er markedsføring i sosiale medier?

Markedsføring i sosiale medier er prosessen med å bruke nettbaserte plattformer som Facebook, Twitter og LinkedIn for å bygge relasjoner og samhandle med potensielle og nåværende kunder.

Hvilke mål kan oppnås gjennom markedsføring i sosiale medier?

Mål du kan oppnå gjennom markedsføring på sosiale medier inkluderer økt merkevarebevissthet, salgs- og kundekonverteringer, øke størrelsen på ditt publikum, økt engasjementet på sosiale medier og generere mer trafikk til nettstedet ditt.

Hvordan finner jeg ut hva som er min målgruppe for markedsføring i sosiale medier?

Du kan starte med å se på din eksisterende kundebase og hvilke plattformer de bruker. Du kan studere demografiske data fra de ulike sosiale nettverkene for å få en forståelse av hvilke plattformer målgruppen din bruker. Du kan også opprette fokus grupper og markedsundersøkelser der kundene dine gir deg input på konkrete spørsmål du stiller.

Hvordan etablerer jeg beregninger og KPIer for markedsføring i sosiale medier?

Det første trinnet i å etablere beregninger og KPIer for markedsføring på sosiale medier er å identifisere hvilke mål du prøver å oppnå med strategien din. Når du har målene dine definert, kan du velge nøkkelytelses-indikatorer (KPIer) som vil gi svar på hvorvidt du oppnår dine målsetninger eller ikke. Vanlige KPIer for markedsføring på sosiale medier inkluderer rekkevidde, engasjement, konverteringsfrekvens, og trafikk til nettstedet ditt.

Hvor ofte bør jeg legge ut på sosiale medier?

Hvor ofte du bør legge ut på sosiale medier avhenger av faktorer hvilken plattformen du bruker, typen innhold du legger ut og målet med kampanjen din. Generelt er det bedre å legge ut for mye enn for lite på sosiale medier, men alt inne rimelighetens grenser. Som en tommelfingerregel vil publisering av 1-2 innlegg om dagen vise at du har en aktiv tilstedeværelse uten at det blir «masete».

Hvordan gjør jeg min tilstedeværelse på sosiale medier mer konsistent?

Det er forskjellige måter du kan sørge for at din tilstedeværelse på sosiale medier er konsistent; ved å lage en innholds-kalender sørger du for at innlegg publiseres til bestemt tidspunkt hver uke året gjennom, og å svare på kommentarer og innspill relativt hurtig.

Oppsummert

Som du ser, er markedsføring på sosiale medier komplekst og i stadig utvikling. Det er ingen ensartet tilnærming, og det som fungerer for én virksomhet, fungerer kanskje ikke for en annen. Ved å følge tipsene som er skissert i dette innlegget, kan du imidlertid utvikle en markedsføringsstrategi for sosiale medier som vil hjelpe deg å nå forretnings-målene dine.

Om du trenger hjelp med markedsføring på sosiale medier er det bare å ta kontakt.

Grafisk design: Raymond Furre | Et bilde av en mann som smiler i en sirkel.

Om skribenten

Raymond Furre er daglig leder av Webkonsepter.no, og har jobbet med webutvikling, webdesign, digital markedsføring, merkevarebygging og forretningsutvikling i mer enn 15 år.

▸ E-post: raymond@webkonsepter.no
▸ Kostnadsfritt rådgivningsmøte på Zoom: Kalender

Webkonsepter.no – For bedrifter som ønsker vekst, sterkere markedsposisjon og bedre lønnsomhet.

Webkonsepter.no kombinerer fire sentrale fagområder for å gi kundene våre vekst, sterkere markedsposisjon og bedre lønnsomhet;

 • Nettside- og Nettbutikkutvikling: Skreddersydde webløsninger som konverterer besøkende til kunder.
 • Digital Markedsføring: Strategi som skaper målrettet trafikk til nettsiden din.
 • Merkevarebygging: Styrking av din identitet og posisjon i markedet.
 • Forretningsutvikling: Strategier for vekst og bedre lønnsomhet.

I et samarbeid med Webkonsepter.no har du en partner som forstår hva som driver virksomheten din og hvordan resultater skapes.

Book en hyggelig, kostnadsfri og uforpliktende snakk om hvordan vi kan være til hjelp for ditt firma.

Møtekalender

★★★★★

Vi har vært kunde av Webkonsepter i fem år, og er veldig fornøyd med forretningsutvikling og gode og brukervennlige webløsninger. Anbefaler Webkonsepter som forretningspartner for å øke salget.

Arve Willassen

Daglig leder, Netcam Norge AS

★★★★★

Vi har benyttet Webkonsepter til utvikling av ny hjemmeside og er veldig fornøyde med både resultat og gjennomføring. På den ene siden har vi fått en fin hjemmeside, men samtidig fått lov å være med på ein lærrerik reise rundt hva som ligger «under panseret».

Tommy Amundsen

Daglig leder, Semje Software AS

★★★★★

Vi på House Of Digital benyttet oss av tjenestene til Webkonsepter og Raymond i forbindelse med en ny kunde som skulle lansere en boligdeling tjeneste. For de som vil lykkes i Digitale medier vil jeg absolutt anbefale Raymond og Webkonsepter!

Baard Persson Vaage

Daglig leder, House of Digital

Kostnadsfritt & uforpliktende

Pin It on Pinterest

Del

Del

Del innlegget på sosiale medier.