Konkurrent analyse

Konkurrentanalyse er en viktig del av enhver bedrifts strategiske planlegging. Det gir en klar forståelse av landskapet i din bransje og hjelper deg med å identifisere styrker, svakheter, muligheter og trusler.

Første møte er alltid gratis. Om du ønsker vi bruker mer tid er pris per time kr. 1.190 + mva.

9

Identifiser konkurrentene

Finn ut hvem dine viktigste konkurrenter er. Dette kan inkludere både direkte konkurrenter som tilbyr lignende produkter eller tjenester, og indirekte konkurrenter som kan påvirke din markedsandel.

9

analyser nøkkelord

Undersøk hvilke nøkkelord konkurrentene dine fokuserer på i deres online markedsføring. Dette gir innsikt i deres SEO-strategi og kan hjelpe deg med å identifisere mulige nøkkelord for din egen strategi.

9

vurder innholdet

Se på kvaliteten og typen innhold som konkurrentene produserer. Dette kan inkludere blogginnlegg, videoer, infografikk, etc. Forstå hva som resonnerer med målgruppen kan gi inspirasjon til din egen innholdsstrategi.

9

tilbakelenke analyse

Undersøk hvilke nettsteder som lenker til konkurrentenes sider. Dette gir innsikt i deres linkbyggingsstrategi og kan hjelpe deg med å styrke din nettsides domene autoritet, og med det synlighet på Google.

9

konkurrent overvåkning

Hold øye med endringer i konkurrentenes rangering, produkttilbud, priser og markedsføringsstrategier. Dette vil hjelpe deg med å holde deg oppdatert og tilpasse din strategi deretter.

9

Kundevurderinger

Se på kundevurderinger av konkurrentenes produkter eller tjenester. Dette kan gi verdifull innsikt i hva kundene verdsetter og hva de kan være misfornøyde med.

Pin It on Pinterest

Del