Zopim – Webchat og webstatistikk i sanntid

av | jun 12, 2013 | 0 kommentarer


Zopim er navnet på en interessant og innovativ tjeneste som lar deg snakke / chatte med alle som besøker hjemmesiden eller nettbutikken din. God kundeservice er ofte veien å gå for å oppnå flere fornøyde kunder, bedre omtale,

og nærere dialog med både potensielle og eksisterende kunder. Zopim er glimrende til både salgsarbeid og til å ta vare på eksisterende kunder.

Zopim gir viktig info om dine besøkende

I tillegg til å chatte med de som besøker websiden din, kan Zopim gi en rekke nyttige opplysninger om dine besøkende:

  • Hvor hver enkelt besøkende holder til geografisk.
  • Antall besøk
  • Tidspunkt og varighet for hvert besøk.
  • Hvilke sider som leses
  • Når på dagen folk besøker websiden din
  • Oversikt over alle tidligere chat samtaler du har hatt med dine besøkende.

Zopim fungerer både på innkommende chat henvendelser der besøkende tar kontakt med deg eller dine medarbeidere, og på utgående chat henvendelser.

Triggere

Zopim har noe som kalles trigger, der det kan settes opp uklike aktiviteter når visse kriterier er oppfylt.

Eksempelvis kan du lage en trigger som initierer en chat samtale med en som beøker en bestemt side på ditt nettsted for 3. gang, da vi må kunne gå ut fra at personen er mer enn gjennomsnittlig interessert i innholdet på denne siden.

Dersom denne siden er en produktside i nettbutikken din, kan du dermed aktivt påviker til at kunden gjør en handel hos deg.

Det finnes tusener av bruksområder for Zopim, og løsningen kan tilpasses ulike behov og ønker.

Integrasjoner

Zopim kan integreres med en rekke tjenester, eksempelvis Zendesk, som er en av verdens beste helpdesk løsninger. Integrert med Zendesk kan hver henvendelse opprettes som ny supportsak i Zendesk, og gis en kvalitetsmessig god oppfølging med de mange mulighter Zendesk tilbyr. Du ser også historikken fra Zendesk fra administrasjonsgrensesnittet i Zopim.

Zopim støtter automatisk oversettelse og kan settes opp med flere brukere og avdelinger.

Det er helt gratis å kome i gang med Zopim da det finnes en gratis versjon for 1 bruker. Installasjon av systemet tar normalt ikke mer enn ett par timer, om du trenger hjelp til dette.


0 kommentarer

Om forfatter

Tags

Webdesigner Raymond Furre til tjeneste!

Webdesigner Raymond Furre til tjeneste!

Raymond Furre har jobbet som webdesigner siden 2006 da han oppdaget freelancing ved en tilfeldighet under et opphold i Dnipropetrovsk - en by midt i Ukraina - i forbindelse med utvikling av en programvare. Dnipropetrovsk som under den Kalde Krigen stod for en stor del...

Lage webside – Guide til gratis webside

Lage webside – Guide til gratis webside

En guide for deg som trenger en gratis WordPress webside men som samtidig ikke har så mye kunnskaper om webdesign og det å lage websider. La oss komme i gang. Wordpress.com er verdens største publiseringsløsning og anbefalt platform for design av webside. WordPress...

Lage nettside – Guide til gratis nettside

Lage nettside – Guide til gratis nettside

En guide for deg som trenger en gratis WordPress nettside men som samtidig ikke har så mye kunnskaper om webdesign og det å lage nettside. La oss komme i gang. Wordpress.com er verdens største publiseringsløsning og anbefalt platform for design av nettside. WordPress...