...

nettside analyse

Nettsideanalyse gir en helhetlig forståelse av nettstedets tilstand fra et synlighetsperspektiv. Ved å vurdere SEO-feil, brutte lenker, blokkerte sider og nettstedshastighet, kan du identifisere muligheter for forbedring av synlighet på Google.

Første møte er alltid gratis. Om du ønsker vi bruker mer tid er pris per time kr. 1.190 + mva.

9

SEO feil

En tekniske SEO analyse som blant annet avdekker brutte lenker, sider som er satt til å ikke skal indekseres, sider med lite innhold, duplikate titler, manglende metabeskrivelse, bilder som mangler alt tekst, m.m.

9

Nettrobot

En oversikt over syntax problematikk, brutte sider, at URLéne fungerer riktig, trege sider, SSL problematikk, og annet som kan påvirke søkemotorenes evne til å indeksere nettstedet.

9

Innholdsanalyse

En sjekk som blant annet avdekker lengden på titler, manglende tittel tag (H1), innhold med for få ord, duplikate titler, duplikate beskrivelse, duplikate H1 tag (titler), m.m.

9

Nettside hastighet

En analyse av nettstedets hastighet. Vi avdekker hastighet på mobil og desktop, hvilken del av nettstedet som eventuelt har problemer som bør rettes på, eksempelvis om javascript senker hastigheten, om bildene ikke er optimalisert, osv.

9

Lenker

Vi sjekker nettstedets lenker og avdekker brutte lenker, interne og eksterne lenker, «do follow» og «no follow» lenker, lenker med ankertekst, og lenker som peker til nettsteder (backlinks).

9

Bilder

For å oppnå synlighet på Google må nettstedet laste hurtig, og til det trengs det bilder optimalisert for web. Vår sjekk  avdekker bilder som laster tregt, der vi får info om responstid og bildestørrelse.