Nettside priskalkulator

Prøv vår nettside priskalkulator for å finne ut hva prisen på nettsiden blir, inkludert oppsett, design av innholdssider og installasjon på ditt webhotell.

Nettside priskalkulator

Prøv vår nettside priskalkulator for å finne ut hva prisen på nettsiden blir, inkludert oppsett, design av innholdssider og installasjon på ditt webhotell.

Vi designer dine innholdssider og installerer nettløsningen på ditt webhotell.

Du oppgir antall sider du trenger, gjennomsnittlig antall ord per side, om du vil produsere nettside innholdet selv eller om du ønsker at vi gjør det. Du kan også velge opsjonene «Nettbutikk funksjonalitet» og «Logo design».

nettside priskalkulator

Prøv nettside priskalkulatoren

Vi designer dine innholdssider og installerer nettløsningen på ditt webhotell.

Du oppgir antall sider du trenger, gjennomsnittlig antall ord per side, om du vil produsere nettside innholdet selv eller om du ønsker at vi gjør det. Du kan også velge opsjonene «Nettbutikk funksjonalitet» og «Logo design».

Noe du lurer på?

Ring oss på telefon 95 80 60 80

Dette er inkludert

Prefabrikkert WordPress nettside

Nettløsningen er bygget i WordPress, verdens mest populære publiseringsløsning, og klargjort med de mest nødvendige innholdssidene en bedrift trenger, som «hjem» siden, tjenester, «om oss», blogg, «kontakt oss», personvernerklæring, og bruksvilkår.

Innholdssidene som leveres med løsningen kan bidra til at du trenger færre innholdssider designet, noe som reduserer prisen på nettsiden.

Funksjonalitet

  • Aktivitetslogg
  • Søkemotoroptimalisering
  • Hastighetsoptimalisering
  • Komprimering av bilder
  • Nettside sikkerhet
  • Duplisering av sider og blogginnlegg
  • Nettbutikk funksjonalitet (opsjon)

Du finner flere detaljer og lenke til nettside demo i seksjonene under.

Noe du lurer på?

Ring oss på telefon 95 80 60 80

Detaljer

Denne nettløsningen er satt sammen av premium markedsledende webteknologi og leveres med klargjorte innholdssider som du enkelt kan oppdatere med eget innhold.

WordPress - Verdens mest populære publiseringsløsning!

WordPress brukes på 43% av alle nettsider globalt og har en markedsandel på 64,3% sammenlignet med andre publiseringsløsninger. Plattformen tilbyr over 50,000 programtillegg og er en trygg og sikker løsning som er velegnet for god synlighet i organisk søk på Google.

Divi - WordPress mest populære kommersielle designtema

Divi er et lisensiert webdesign tema som koster $89 per år. Du betaler imidlertid ingenting da Divi inngår som en del av denne nettside pakken.

Divi kommer med en intuitiv dra-og-slipp-sidebygger som gjør webdesign fleksibelt og brukervennlig. Designtemaet leveres med tusenvis av forhåndsdefinerte designmaler.

Du finner følgende innholdssider i denne prefabrikkerte nettløsningen.

Hver side er fylt med eksempel tekst og bilder, som du enkelt kan erstatte med ditt eget innhold.

Funksjonalitet

Vi har installert markedsledende programtillegg for å gi deg økt kontroll, bedre synlighet i organisk søk, raskere lastetider, forbedret sikkerhet og mer effektiv innholds-administrasjon.

Activity Log

Overvåker og loggfører all brukeraktivitet. Gir deg full kontroll over nettstedet ditt.

Rankmath SEO

Gir deg en brukervennlig tilnæring til søkemotor optimalisering av blogginnlegg og innholdssider.

LiteSpeed Cache

Forbedrer nettsidens lastetid ved å lagre hver element i nettleserens hurtigbuffer, såkalt «Caching».

Smush

Reduserer bildestørrelsen uten å gå på kompromiss med kvalitleten, noe som gir raskere sidelasting.

All-In-One Security

Styrker nettsidens sikkerhet ved å implementere brannmur, innloggingskontroll, m.m.

Duplicate page

Lar deg klone sider og blogginnlegg, slik at du kan jobbe med innholdet mer effektivt.

Populære programtillegg

Activity Log har 200.000+ nedlastinger, Rankmath 2 millioner, LiteSpeed Cache 2 millioner, Smush 1 million, All-in-One Security 1 million & Duplicate page 3 millioner.

Nettbutikk funksjonalitet

Ønsker du å gi nettsiden din ehandelsfunksjonalitet? Vi kan installere WooCommerce som en tilleggsopsjon, og dermed tilby en komplett nettbutikk med produktstyring, lagerhåndtering og ulike betalingsløsninger. Med WooCommerce får du en av de mest brukte og pålitelige nettbutikkløsningene på markedet.

Logo design

Om du behøver ny logo, kan vi som en tilleggstjeneste utforme en unik og minneverdig logo som styrker førsteinntrykket kunder får av din bedrift. Denne logoen vil fungere sømløst i alle sammenhenger, fra nettsiden til trykt markedsføringsmateriell.

Søkemotor optimalisering

Vår nettløsning er spesialutviklet for å gi deg god synlighet i Google ved bruk av innovative verktøy og tjenester.

Synlighet i organisk søk på google

Vårt kostnadsfrie seoanalyse verktøy gir deg innsikt i de beste nøkkelordene og din rangering i forhold til konkurrentene. Innsikt som du kan benytte når du lager blogginnlegg eller innholdssider som du enkelt søkemotoroptimaliserer ved hjelp av programtillegget Rankmath.

Skreddersøm & tilpasning

Vi kan tilpasse nettløsningen 100% til dine ønsker og behov. Fra installasjon av funksjonsjonalitet fra WordPress mer enn 50.000 programtillegg til skreddersøm av designtema, programtillegg og den generelle brukeropplevelse. Fyll ut kontaktskjemaet så sender vi deg et uforpliktende pristilbud.

WordPress driftsavtale

Tilleggsopsjon: Vår WordPress driftsavtale til kr 590 per måned eks. mva gir deg en komplett pakke som inkluderer webhotell, WordPress-oppdateringer, sikkerhetskopiering, samt oppetids- og hastighetsmonitorering. Alt for å spare deg tid og forenkle nettsidevedlikeholdet.

Noe du lurer på?

Fyll ut kontaktskjemaet om du har spørsmål eller ønsker et pristilbud.

Nettside demo

Lyst å prøve denne nettløsningen? Besøk vår nettside demo ved å klikke på knappen «Nettside demo». Om du ønsker en titt i nettside administrasjonen, book tid i kalenderen for en visning. Tips: Sjekk ut disse designmalene. Om du finner en design du liker, kan vi last den ned og tilpasse den ditt firmas grafiske profil.

Referanser

★★★★★

Vi har vært kunde av Webkonsepter i fem år, og er veldig fornøyd med forretningsutvikling og gode og brukervennlige webløsninger. Anbefaler Webkonsepter som forretningspartner for å øke salget.

Arve Willassen

Daglig leder, Netcam Norge AS

★★★★★

Vi har benyttet Webkonsepter til utvikling av ny hjemmeside og er veldig fornøyde med både resultat og gjennomføring. På den ene siden har vi fått en fin hjemmeside, men samtidig fått lov å være med på ein lærrerik reise rundt hva som ligger «under panseret».

Tommy Amundsen

Daglig leder, Semje Software AS

★★★★★

Vi på House Of Digital benyttet oss av tjenestene til Webkonsepter og Raymond i forbindelse med en ny kunde som skulle lansere en boligdeling tjeneste. For de som vil lykkes i Digitale medier vil jeg absolutt anbefale Raymond og Webkonsepter!

Baard Persson Vaage

Daglig leder, House of Digital

★★★★★

Anbefales på det varmeste

Jon Ivar Johansen

Marshmallow.no

★★★★★

Vi har fått en hjemmeside som er enkel å vedlikeholde og som dekker våre behov for innformasjon til våre kunder og markedet forøvrig, både nasjonalt og internasjonalt.

Bengt Jægtnes

Discover Artic AS

★★★★★

Meget god service og dyktige ansatte !!

Svein Duvold

Marigård Lydstudio

Pin It on Pinterest

Del