IKKE-MOBILVENNLIGE WEBSIDER RISIKERER Å MISTE SIN SYNLIGHET PÅ GOOGLE
Fra 21. april oppdaterer Google sin algoritme for å gjøre websider som er tilpasset mobiltelefoner mer synlig i et søk på Google.  Dette betyr at ikke-mobilvennlige websider står i fare for å miste sin synlighet og posisjon på søkeord som til nå har hatt god rangering.   Den direkte konsekvensen av dette er at websiden din ikke lengre vil få […]

Fra 21. april oppdaterer Google sin algoritme for å gjøre websider som er tilpasset mobiltelefoner mer synlig i et søk på Google. 
Dette betyr at ikke-mobilvennlige websider står i fare for å miste sin synlighet og posisjon på søkeord som til nå har hatt god rangering.

 

Den direkte konsekvensen av dette er at websiden din ikke lengre vil få samme trafikk eller antall besøkende som før noe som kan gi seg utslag i lavere salg eller salgshenvendelser.
Det er i dag relativt enkelt å gjøre en webside mobilvennlig, da alle kjente nettside løsninger har støtte for mobilvennlig innhold.
Denne oppdateringen fra Google kan også være en fin anledning til å gi websiden din et ansiktsløft med ny og moderne webdesign.
Vi i Webkonsepter.no har mange års erfaring med å gjøre websider mobilvennlig, og har laget mobilvennlige websider til bla http://discoverarctic.com,  http://www.holger.nohttp://sikker.no, m.f.
På https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ kan du enkelt sjekke om din webside er mobilvennlig
Om du ønsker et uforpliktende tilbud på å gjøre websiden din mobilvennlig og/eller forbedre din synlighet i et Google søk skal du bare fylle ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.