WordPress driftsavtale

Nettside problemer?

Har du en nettside som gir deg hodebry? Har noen hacket nettsiden eller nettbutikken din? Lenge siden nettsiden var oppdatert? Trenger du hjelp til å fikse ett eller annet på nettsiden din?

Fortvil ikke…

Med en driftsavtale fra Webkonsepter.no løser vi alle dine nettside problemer nå og i all fremtid! Du får hjelp med reparasjoner, oppdateringer, sikkerhetskopiering, sikring av nettsiden, helsesjekk, webutvikling og mye mer.

Prøv ut driftsavtalen HELT UFORPLIKTENDE i 30 dager. Vi løser alle dine nettside problemer GRATIS! Om du ikke ønsker å fortsette driftsavtalen, sier du bare opp avtalen 1 uke før neste periode.

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg tilbake.

Driftsavtale abonnement

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift. 

Forklaring til pristabellen over

Krise reperasjoner

Om nettsiden din har problemer, fikser vi den.

Kundeportal tilgang

Log inn og sjekk status på dine supportsaker og nettsiden.

Brukerstøtte

Uansett problem du måtte få med nettsiden får du løst ved å logge inn i brukerstøtte portalen og opprette en supportsak.

Ukentlig rapport

En gang i uken får du tilsendt en epost med info om status på nettsiden din.

Oppdatering av designtema

Vi oppdaterer webdesign teamet når det er nødvendig.

Hastighets optimalisering

Dersom hastigheten på nettsiden din er dårlig mister du trafikk og potensielle kunder. Vi optimaliserer nettsiden din slik at den laster med maksimal hastighet.

Sikkerhets kopiering

Vi sikkerhetskopierer alle filer og database fra webhotellet ditt til trygg og sikker lagring av dine nettside data.

WordPress oppdateringer

Vi oppdaterer WordPress en gang hver uke.

WordPress programtillegg oppdateringer

Vi oppdaterer programtillegg på din WordPress nettside en gang hver uke.

Daglig malware skann

Vi skanner nettsiden din hver dag for malware

Nettside forbedringer

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge hjelp med på nettsiden din. På Pro planen har du 60 minutter tilgjengelig hjelp hver måned og på Premium planen har du 90 minutter hjelp tilgjengelig hver måned.

Sikring av nettsiden

Etter en initiell helsesjekk av nettsiden din, øker vi sikkerheten på nettsiden din ved å installere en webapplikasjon brannmur, en brute force angrepsblokkerer, og malware skanner og monitor. Vi sikrer også login til nettsiden ved å endre innloggingsadressen og legge på et sikkerhetsspørsmål ved pålogging til nettsiden.

Nettside helsesjekk

Vi tar en innledende helsesjekk for å være sikker på at WordPress installasjonen er i god stand, oppdatert, sikker og problemfri.

24/7 oppetidssjekk

Vi monitorerer nettsiden 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Om nettsiden går offline iverksetter vi en undersøkelse for å finne ut hva som er feil. Normalt kan vi garantere at nettsiden er tilbake online i løpet av minutter, men om problemet er mer kompleks vil vi anbefale beste måten å løse problemet på for å få siden online igjen.

Fjerning av malware

Om nettsiden din er infisert av malware, fjerner vi alle infiserte filer.

SSL sertifikatet inkludert

Om nettsiden din mangler et SSL sertifikat, installerer vi dette for deg.

SSL sertifikat er påkrev for alle nettsider som har en nettbutikk eller lagrer person opplysninger for å unngå at denne type data kommer på avveier.

Men som en generell regel bør alle nettsider ha SSL sertifikat da besøkende vil få et varsel dersom nettsiden din ikke har SSL sertifikat installert.

På nettsiden søkemotor optimalisering

Dersom nettsiden din ikke er optimalisert for søkemotorene blir det vanskelig for blant annet Google å indeksere og rangere dine sider og bloggartikler.

Vi utfører en initiell søkemotor optimaliserings sjekk og gjør justeringer som kan gi nettsiden din bedre synlighet hos Google, Bing, Yahoo og andre søkemotorer.

Vi deler med deg før og etter rapporten som viser forbedringer etter optimaliseringen.

Dasjboard

Når du logger inn i kundeportalen for nettsiden din får du se et dasjboard tilsvarende skjermbildet du ser under.

Bestille driftsavtale

Fyll ut skjemaet under for å bestille WordPress driftsavtale. Det er helt gratis og uforpliktende i prøveperioden.

Etter at vi har mottatt din bestilling tar vi kontakt med deg i løpet av 1-2 virkedager. De første 30 dagene av driftsavtalen er gratis. 7 dager før ny avtale periode sender vi deg en faktura for neste periode. Deretter mottar du en faktura en gang hver måned inntil du sier opp avtalen. Oppsigelsestiden er 7 dager før ny periode.