Synlighet i Google søk

La oss rangere dine nøkkelord på side 1 i et Google søk.

BEDRE synlighet

Søkemotor-optimalisering gir synlighet i søk på Google

SEO (forkortelse for «Search Engine Optimization») eller «Søkemotoroptimalisering» som det heter på norsk, er jobben som gjøres for at du oppnår en side 1 posisjon på dine søkeord i vanlig søk på Google.

 

SEO prosessen

Slik jobber vi for å gi dine nøkkelord bedre synlighet;

01

Søkeord analyse

I søkeordanalysen finner vi søkeord som har bra søkevolum der konkurransen ikke er større enn at det vil være mulig å oppnå en side 1 posisjon.

02

Optimalisering

I optimaliseringsfasen er det viktig å sørge for at nettsiden din er rask, at innholdet du publiserer er bra, og optimalisert slik at det er enkelt for Google å indeksere.

03

Styrke autoriteten

For at Google skal gi dine søkeord en side 1 posisjon trenger nettsiden din å bli anerkjent av andre nettsteder som en autoritet i bransjen med solid ekspertise.

Case study

Et eksempel på hvordan vi gjør SEO for en av våre kunder.

01

Søkeordanalyse

Prosessen starter med å finne relevante søkeord. Vi gjør en analyse kundens produkter og tjenester, og plukker ut 5-10 av de viktigste søkeordene. For hvert av disse søkeordene finner vi andre relevante søkeord, med info om hvor relevant ordene er og søkevolum per måned.

02

Optimalisering

Med utgangspunkt i data fra konkurrentene som innehar de 10 første posisjonene for søkeordet vi ønsker å rangere på side 1 i et Google søk, optimaliserer vi vårt innhold på tilsvarende måte. 

03

Styrke autoriteten

Domene autoritet er et paramenter som forteller hvor anerkjent domenet er sammenlignet med konkurrentene. Jo sterkere autoritet, jo enklere er det å rangere på side 1. Vi har et nettverk av samarbeidspartnere som kan gi ditt domene en høyere autoritet.

seo & innhold

Produksjon av blogginnlegg og sider

Søkemotor optimalisering og produksjon av innhold går hånd i hånd. Vi kan produsere innhold til dine SEO kampanjer optimalisert for en side 1 posisjon på Google.

Ofte Stilte Spørsmål

Ditt tittel kommer her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvor lang tid tar det å bli synlig i søk på Google?

Tiden det tar å bli synlig i søk på Google avhenger av flere faktorer som hvor stor konkurranse det er på søkeordet, hvor godt nettsiden din er optimalisert, hvor mange lenker som peker til nettsiden din, m.m. Om du velger riktig søkeord og søkemotoroptimalisering blir gjort på riktig måte går det vanligvis 1-3 måneder å oppnå bedre synlighet.

Er det mulig å gjøre søkemotor optimalisering selv?

Ja, det er fullt mulig å gjøre søkemotoroptimalisering selv. Når det er sagt så kan SEO prosessen være litt teknisk, og det kan være fornuftig å ha en profesjonell samarbeidspartner tilgjengelig. Vi hjelper deg gjerne i gang og underveis når du trenger oss.

Er søkemotor optimalisering dyrt?

Sammenlignet med betalt annonsering er søkemotoroptimalisering en rimelig investering. Når du har oppnådd en side 1 posisjon på Google i et organisk søk får du trafikk til nettsiden din helt gratis, trafikk som du normalt måtte betalt en pris per klikk for. På sikt blir det derfor dyrt å skaffe seg god synlighet gjennom annonsering og tilsvarende rimelig ved å benytte søkemotor optimalisering. 

I en synlighetskampanje; kan jeg skrive innholdet selv?

Om du skriver godt, er det fullt mulig å skrive innholdet selv. Det er imidlertid to argumenter som taler mot å skrive innholdet selv; 1) Tiden er en knapp faktor og det viser seg ofte at tiden benyttes til det som gir inntekter her og nå, og da blir arbeid som å produsere innhold til en synlighetskampanje ofte nedprioritert. 2) Et søkeord må være med i innholdet du produserer et gitt antall ganger og siden eller bloggposten må skrives på en måte som engasjerer og blir delt. Dette krever litt øvelse. 

Vil du vite mer?

Be om pristilbud

Jeg er interessert i...