Grafikk
Netcam Zoom funksjon

Netcam Zoom funksjon

Her ser du en illustrasjon for ett av Netcams overvåkningskameraer med innebygget zoom funksjon. Illustrasjonen prøver å forklare hvordan det er mulig å zoome inn på f.eks. bilskilt eller zoome ut for å få et oversiktsbilde ved behov. Grafikken er laget i Photoshop...

les mer
Netcam app

Netcam app

Her er et eksempel på grafikk laget i photoshop. Grafikken er satt sammen av flere lag for å illustere hvordan overvåkning kan monitoreres via telefon.

les mer
Netcam.no Linjekryssing

Netcam.no Linjekryssing

Her er en grafikk laget i Photoshop som viser en person som har krysset en linje definert i overvåkningsprogramvaren som selges av Netcam.no Grafikken består av flere lag som er satt sammen for å illustrere hvordan programvaren fungerer bare ved å se på bildet.

les mer
Netcam.no seksjonsgrafikk

Netcam.no seksjonsgrafikk

Denne grafikken er benyttet i en av seksjonene som beskriver HikVision´s app for mobil og nettbrett. Her startet vi med et bakgrunnsbilde av en skrivepult og en mac, og la på bilde av nettbrett og mobil telefon.

les mer
Netcam.no ikoner

Netcam.no ikoner

Når en designer en nettside dukker det stadig opp behov for ikoner som er skreddersydd bransjen og produktet/tjenesten du selger. Her er noen eksempler på ikoner designet for Netcam.no og kameraovervåkningsbransjen.

les mer