Utvikling av ehandelsløsning

, ,

NetCam Norge AS er en av norges ledende leverandører av videoovervåkning og sikkerhetsløsninger. Selskapet selger sine produkter og tjenester via ehandelsløsning i tillegg til tradisjonelle salgskanaler.

Netcam hadde startet på egen hånd med utvikling av ehandelsløsning, men tok kontakt med Webkonsepter.no da kompetansen på webutvikling til slutt ikke strakk til.

Vi gikk i gang med å struktuere informasjonen som skulle inn i nettløsningen og tok en gjennomgang av Netcams målgruppe for å tilpasse ehandelsløningenen Woocommerce til dette segmentet.

Deretter startet vi en design prosess av forsiden og utvalgte innersider som egen landingsside per bransje, en side som beskriver Netcams´s systemer, etc.

Vi designet landingssidene med Inbound Marketing filosofien i bakhodet om først å tiltrekke seg riktig type trafikk til den enkelt landingsside, og så konvertere trafikken på landingssiden til salgsprospekter eller salg i nettbutikken. Hver landingsside har ett eller flere «Call to Action» elementer som kjøpsknapper, Ta kontakt seksjoner, fyll ut skjema seksjoner og lignende.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *