Om webkonsepter.no

La oss hjelpe ditt firma lykkes på Internett

Takk for at du har tatt deg tid til å besøke oss online.

Vår forretningside er enkel; vi er til for å hjelpe bedrifter som din lykkes på Internett ved hjelp av et utvalg tjenester som i sum gir din bedrift et godt førsteinntrykk, bedre synlighet, flere salg og kunder som fremsnakker ditt firma, produkter og tjenester.

Daglig leder Raymond Furre

Kundereisen

Kundereisen er reisen alle kunder gjør fra de oppdager at de har et behov til kjøpet er gjort.

Reisen starter ofte med en annonse som skaper et behov, følges opp av et Google søk etter samme eller lignende produkter, sjekk av produktanbefalinger og pris/kvalitet før kunden tar kontakt med en eller flere leverandører og/eller gjør kjøpet i nettbutikken.

Når vi gir råd og veiledning om hjemmeside, nettbutikk, markedsføring eller branding har vi alltid kundereisen friskt i minne.

Vi hjelper deg gjerne med å avdekke dine kunders reise fra første kontakt til handelen er gjort.

Hva kundene sier

Her finner du et par eksempler på hva våre kunder sier om samarbeidet.

Webkonsepter.no har utviklet vår nettbutikkløsning og bistår med drift og markedsføring. Vi anbefaler Webkonsepter.no til andre som trenger en pålitelig nettside leverandør.

Arve Willassen

Webkonsepter.no er vår markedsføringspartner og hjelper oss med våre markedsførings-kampanjer. Vi oppnår gode resultater på markedsføringen vår, og anbefaler Webkonsepter.no til andre som trenger kyndig markedsføringsbistand.

Dag Lund