Om Webkonsepter.no

Webkonsepter.no eies av Webkonsult AS, og er et lite norsk firma som leverer kunnskaps baserte tjenester til bedrifter i Norge.

Vi henter våre medarbeidere over hele verden og jobber med de aller dyktigste freelancerne som er mulig å få tak i.

Daglig leder er Raymond Furre, som fyller flere roller; blant annet web designer, forretningsutvikler og markedsfører.

Våre freelancere

Muhammad Imran Jibran

Sr. WordPress utvikler

Imran har jobbet som freelancer i Webkonsepter.no siden 2011 og er en av våre senior WordPress utviklere. Han har dyptgående kunnskaper i konvertering av design til WordPress tema, tilpasning av programtillegg, utvikling i WooCommerce, nettside sikkerhet, søkemotor optimalisering og mye mer.

Tahir Yasin

Sr. WordPress utvikler

Tahir har mange tusen arbeidstimer bak seg som WordPress utvikler og kan bistå med alle aspekter innenfor WordPress  inkludert utvikling av plugins og Jquery. Flere av Tahirs plugins finnes på WordPress.org. 

Halima Akter

Retusjeringsdesigner

Halima er en tryllekunstner når det kommer til retusjering. Hun kan forvandle de mest håpløse fotografier om til flotte og presentable bilder, med alt fra portrettfotos til produktbilder i nettbutikken. Send oss ett av dine bilder så gjør Halima en gratis prøve retusjering for deg.

Sakib Moon

Sr. web/programvare og app utvikler

Sakib har mer enn 5 år bak seg som utvikler av webløsninger, programvare og apps. Han har erfaring med MVC rammeverk, HTML5, CSS3, JavaScript, JQuery, Ajax, Bootstrap, Phyton, PHP, Javascript/meteor.js, ASP.NET MVC C#, ColdFusion, MySql, Tjango, Flask, WordPress, Laravel, CodeIgnitor, m.m. Listen er mye lengre…

 

Amritpal Kaur

Sr. WordPress utvikler

Amritpal, eller Amy som vi kaller henne har tusenvis av arbeidstimer som WordPress utvikler. Hun behersker WooCommerce, Javascript, programtillegg tilpasning, tema design tilpasninger og alt det en kan forvente av en senior WordPress utvikler. Amy har også gode ferdigheter i å undervise online.

Det er mulig å leie våre freelancere fra oppdrag til oppdrag. Timepris fra kr. 200 til 500 +mva avhengig av hvilken utvikler du ønsker og oppdragets varighet

Pin It on Pinterest