Om Webkonsepter.no

Historien bak Webkonepter.no

I minus 30 grader – vinteren 2006 i Dnipropritrovsk, Ukraina, ble ideen om Webkonsepter.no født.

I forbindelse med utviklingen av et webprosjekt i år 2006 gikk turen via Sankt Petersburg, Russland til Dnipropritrovsk i Ukraina.  Ukraina var og fremdeles er kjent for flinke webutviklere. Dette ble starten på et langt eventyr som har blitt mer og mer interessant etter som årene har gått.

Freelancing var på den tiden et helt ukjent begrep selv om vi hadde hatt tilgang til Internett i flere år allerede.

Selv om Ukraina ligger langt bak Norge i levestandard oppdaget jeg fort at gutta jeg jobbet med i Dnipropritrovsk var vært dyktige. Og kostnadseffektive. Og det tok ikke så lang tid før jeg innså at det å jobbe over landegrensene med utviklere fra Ukraina, og etterhvert mange andre land, hadde mange fordeler.  

Ideen var født og mange år senere er freelancing blitt noe de fleste vet hva er. Teknologien har blitt vesentlig bedre og Webkonsepter.no har i årene som har gått utviklet et fremtidsrettet konsept bestående av innovative løsninger og tjenester som startet i det små på et iskaldt kontor ca 1 time øst for Norge i 2006.

 

Raymond Furre

Daglig leder

Hva vi gjør

Webkonsepter.no har spesialisert seg på utvikling og design av nettsider og nettbutikker i tillegg til å levere tjenester innen digital markedsføring og branding. Vi har også utviklet produkter som hjemmeside, nettbutikk, salgsmaskinen og brukerstøtte, som inngår i vårt lavpris konsept.

Hva vi ønsker å oppnå

Vårt primære mål er å gjøre deg og ditt firma gode. Vi har valgt ut produkter og tjenester som er skreddersydd stegene i Kundereisen slik at vi kan bistå ditt firma på veien til å bli førstevalget i din bransje. Som førstevalget i bransjen innebærer det økte marginer og bedre fortjeneste

Webkonsepter.no er en avdeling av Webkonsult AS

"Webkonsepter.no har utviklet vår nettbutikkløsning www.netcam.no og bistår med drift og markedsføring. Vi anbefaler Webkonsepter.no til andre som trenger en pålitelig nettside leverandør."

Arve Willassen – Daglig leder Netcam Norge AS

"Webkonsepter.no er vår markedsføringspartner og hjelper oss med våre markedsførings-kampanjer. Vi oppnår gode resultater på markedsføringen vår, og anbefaler Webkonsepter.no til andre som trenger kyndig markedsføringsbistand."

Dag Lund – Salg og Marked, Ceeview.com

"Vi benytter Webkonsepter.no til webutvikling og grafisk design. Vi er godt fornøyd med jobben som blir utført og anbefaler gjerne Webkonsepter.no til andre som trenger en kreativ, pålitelig og faglig dyktig samarbeidspartner."

Svein Roger Bergsli – Daglig leder Workspace AS

Vårt globale team

Freelancere worldwide

Jobb grenseløst med flinke folk over hele verden

Webkonsepter.no har jobbet med freelancere over hele verden siden starten i 2006. 

Vi har opparbeidet oss et godt omdømme ute i verden som en pålitelig arbeidsgiver og har gitt arbeid til flere hundre freelancere opp gjennom årene.

Nå åpner vi opp for at du og ditt firma kan få tilgang til vårt nettverk av freelancere, til hyggelige priser som likevel er godt betalt for freelancer sett i forhold til hva smør og brød koster i hjemlandet.

Våre freelancere kan bistå på en rekke områder, eksempelvis;

  • Digital markedsføring
  • Webutvikling
  • Punching og annet rutinepreget arbeid
  • Brukerstøtte (ved hjelp av flerspråklig programvare)
  • Grafisk design

Om du også synes det er viktig å bidra til at mennesker i fattige deler av verden får et bedre liv vil et samarbeid med Webkonsepter.no være et konkret tiltak der ditt bidrag går til å gi arbeid til våre dyktige freelancere slik at de kan forsørge sine familer.

Lavpris konseptet

Effektivisering, automatisering og bruk av maler der det er mulig.

Vi vet at pris spiller en viktig rolle for deg som skal i gang med å promotere ditt firma på Internett. Og da vårt mål er å hjelpe deg å lykkes har vi utviklet et lavpriskonsept som kan spare deg for mye penger da vi har utviklet løsninger du får av oss gratis eller løsninger som automatiserer eller effektiviserer viktige prosesser. I tillegg gjør vi tilgjengelig vårt globale team av freelancere til hyggelige priser.

Eksempelvis benytter vi nesten alltid maler i stedet for å bygge noe fra bunnen av – da dette sparer deg for 90% av tiden som går med. Malene skreddersyr vi til å passe ditt firma og din profil raskt og effektivt. Forøvrig finner du andre eksempler på produkter og tjenester som inngår i lavpris-konseptet vårt under;

Pre-fabrikkert Hjemmeside der du kun trenger å legge inn eget innhold.

Pre-fabrikkert Nettbutikk der du kun trenger å legge inn eget innhold.

Tilgang til vårt team av freelancere worldwide til lave timepriser.

Kurssenter for deg som vil tilegne deg kompetanse for å gjøre mest mulig selv

Salgsmaskinen – automatisering av salgsprosesser som sparer deg for tid og penger.

Brukerstøtte – Kr. 1.990 per måned for å ha ditt support senter betjent 1 time per ukedag.

Vil du vite mer?

Ta kontakt