Om oss

Webkonsepter.no er et norsk webbyrå med dyktige frilansere fra hele verden som tilbyr norske bedrifter hjelp med branding, markedsføring og webutvikling til svært konkurransedyktige betingelser.

Siste fra bloggen

Prisene over gjelder for våre avtale kunder. Drop-in timer koster kr. 890. Alle priser eks. mva

Over 10 års erfaring med freelancing.

Webkonsepter.no har i mer enn 10 år jobbet med frilansere over hele verden. Vi har ansatt 400+ frilansere siden starten, kjøpt inn tusenvis av timer og har over 200 reviews fra våre frilancere med en score på 4.96 av 5 mulige.

24 Timers Support

Våre frilansere kan være tilgjengelig for deg og dine medarbeidere hele døgnet, inkludert helger og helligdager, via Skype. Hjelpen er med andre ord bare et klikk unna.

Benyttet av kunder over hele Norge.

Webkonsepter.no har levert nettsider og e-handelsløsninger, kjør markedskampanjer og søkemotoroptimalisering for kunder over hele Norge i tillegg til endel oppdrag i utlandet. Her ser du et lite utvalg av våre kunder.

Våre eiere

Webkonsepter.no er en avdeling av Webkonsult AS. Webkonsult AS er et norsk selskap som har spesialisert seg på rekruttering og innleie av frilansere fra hele verden.

|

«Vi vil takke Webkonsepter.no for utviklingen av våre nye nettsider. Jobben har bestått av webutvikling, webdesign og fotografering. Arbeidet ble utført på en profesjonell måte til avtalt tid og pris. Vi anbefaler gjerne Webkonsepter.no til andre som trenger nye nettsider» – Jon Ivar Johansen, Marsmallow Group AS

Test våre tjenester helt gratis!

Gi oss en test oppgave så utfører vi den for deg helt gratis! Oppgaven bør ikke ta mer enn ca. 1 time, men det kan vi snakke om når du tar kontakt.

Fyll ut skjemaet for å bestille en gratis test oppgave.  

12 + 4 =

PS. Informasjonen vi mottar behandles 100% konfidensielt.