MARKEDSFØRING

SOM TILTREKKER SEG DE RIKTIGE KUNDENE

Segmentering

Å markedsføre dine produkter og tjenester til “alle” er både kostbart og lite effektivt. Jo bedre du kan segmentere hvem du ønsker å selge til, jo større respons vil du få på markedsføringen. Her er noen eksempler på hva du kan segmentere på;

Geografi

Alder

Kjønn

Interesser

Stilling

Arbeidsgiver

Vi abonnerer på selskapsdata fra Brønnøysundregistrene, og kan ta ut lister til bruk i markedsføringskampanjer på Facebook, LinkedIn og Albacross for våre kunder kostnadsfritt.

Markedsførings kanaler

Her finner du en oversikt over de viktigste markedsføringskanalene vi har tilgjengelig. Hvilke kanaler du bør velge avhenger i stor grad av målgruppen din.

Klikk MARKEDSFØRING

Klikk markedsføring eller PPC – Pay-Per-Click som det også kalles, er kampanjer der du betaler per klikk. Mer om dette lengre ned på siden.

U

Søkemotor optimalisering

Her handler det om å gi dine nøkkelord bedre synlighet i et organisk søk, der målet er å oppnå en side 1 posisjon.

l

Innholdsmarkedsføring

For å rangere i søk på for eksempel Google eller kunne kjøre gode annonse kampanjer trenger du godt innhold på nettsiden din og i annonse tekster.

Sosiale medier

Når innholdet på nettsiden din er laget og publisert, er neste naturlige steg å dele innholdet på sosiale medier for maksimal eksponering.

affiliate markedsføring

Affiliate markedsføring er samarbeid med affiliate partnere som promoterer dine produkter mot en kickback på hvert salg.

epost markedsføring

Rimelig og effektiv markedsføring som gjør deg i stand til å holde dialog med nye og eksisterende kunder på en enkel måte.

Ceeview.com

Hyggelige ord fra markedssjefen i Ceeview.com

{

“Webkonsepter.no er vår markedsføringspartner og hjelper oss med våre markedsføringskampanjer. Helt konkret gjelder dette opprettelse av kampanjer på Google, design av landingssider, analyser og rådgivning underveis. Vi oppnår gode resultater på markedsføringen vår, og anbefaler Webkonsepter.no til andre som trenger kyndig markedsføringsbistand.”

Dag Lund

Marketing Director

Klikk markedsføring

Vi kjører målrettede kampanjer for våre kunder der vi daglig rapporterer på antall klikk og konverteringer. De tre største klikk markedsføringskanalene i dag er:

Google Ads

Google Ads tilbyr tekst annonser, display (banner) annonser, Shopping annonser og annonser på YouTube og Blogger. 

Facebook Ads

Mens Google Ads går mot både bedrifts- og forbrukermarkedet er Facebook Ads dominerende på forbrukermarkedet.

LinkedIn Ads

LinkedIn er en bra kanal for deg som ønsker å nå beslutningstakere eller bestemte bransjer som IT, finans, og reklame.

bli synlig på google

Søkemotor optimalisering

Søkemotor optimalisering handler om å optimalisere nettsiden din på en slik måte at Google velger å gi dine nøkkelord en side 1 posisjon.

Les mer om Søkemotor optimalisering og utfør en gratis søkemotor optimaliseringsanalyse av nettsiden din ved å klikke på knappen under.

Side 1 posisjon

Bilder

Vi har fotografer med eget foto studio og tilgang til bildebaser med millioner av bilder.

Tekst

Vi skriver tekst til nettsider, annonser, sosial medier og print.

Video

Vi gjør filmfotografering og film redigering.

Innholds markedsføring

Godt innhold er nøkkelen til god synlighet på Google, til annonsekampajer som funger bra og til nettsider som genererer salgsprospekter og nettbutikk salg.

Webkonsepter.no har et eget innholdsteam som skaper tekstbasert innhold, bilder og video i tillegg til ulike typer grafisk design. Du kan abonnere på en innholdstjeneste der vi produserer et avtalt antall bloggposter hver måned.

Innholds markedsføring

Godt innhold er nøkkelen til god synlighet på Google, til annonsekampajer som funger bra og til nettsider som genererer salgsprospekter og nettbutikk salg.

Webkonsepter.no har et eget innholdsteam som skaper tekstbasert innhold, bilder og video i tillegg til ulike typer grafisk design. Du kan abonnere på en innholdstjeneste der vi produserer et avtalt antall bloggposter hver måned.

Tekst

Vi skriver tekst til nettsider, annonser, sosial medier og print.

Video

Vi gjør filmfotografering og film redigering.

Bilder

Vi har fotografer med eget foto studio og tilgang til bildebaser med millioner av bilder.

Sosiale medier markedsføring

Godt innhold gjør ingen nytte om andre ikke blir gjort oppmerksom når du har publisert en spennende bloggartikkel eller side. Deling på sosial medier er derfor neste naturlige steg etter at innholdet er lagt ut.

Du kan abonnere på en publiseringstjeneste hos oss der vi sørger for at innholdet du publiserer når ut i alle viktige sosiale mediekanaler.

facebook

instagram

twitter

youtube

linkedin

pinterest

Affiliate markedsføring.

Metoden går ut på at du installerer et affiliate program i nettbutikken din, og rekrutterer affiliate partnere som promoterer dine produkter og tjenester mot en kickback hver gang noen gjør et kjøp der trafikken kommer fra affiliate partner.

Vi har mange års erfaring med installasjon og oppsett av en rekke forskjellige affiliate løsninger. Ta kontakt for mer informasjon.

Epost markedsføring.

Epost markedsføring er rimelig og målrettet markedsføring som gjør det enkelt å nå ut til nye og eksisterende kunder.

Vi kan sette opp uansett epost markedsføringsprogram og lage en integrasjon med nettsiden din.

Kundereisen &
Markedsstrategi

På samme måte som kundereisen er viktig når du jobber med branding, er det viktig å tilpasse markedsføringsbudskapet i forhold til hvor i kjøpsprosessen kunden befinner seg. Eksempelvis har det ingen hensikt å presentere et godt tilbud til noen som ennå ikke er klar til å kjøpe.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om markedsføring på telefon 95806080 eller bestill en gratis konsultasjon ved å klikke på knappen under “Gå til kalender”.