Kundereisen
fra ukjent til ambassadør

Vi tar dine kunder med på en reise som starter før de vet noe som helst om ditt firma, gjennom den tradisjonelle salgstrakten til salget, kjøpsopplevelsen, og lojaliteten som utvikles på veien.

Og vi gjør dine kunder om til ambassadører som fremsnakker ditt firma, produkter og tjenester og som kommer igjen for å kjøpe mer.

 

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet under så ringer vi deg tilbake

Hvordan vi gjør det

1.

Oppmerksomhet

Med annonsekampanjer på LinkedIn, Facebook og/eller Google gjør vi ditt firma kjent for nye kunder innenfor et forhåndsdefinert segment

2.

Orientering

Ved hjelp av søkemotor optimalisering gjør vi ditt firma synlig for kunder som vet hva de trenger og så presenterer løsningen kundene dine er på jakt etter.

3.

Vurdering

Vi sørger for at kundene vi traff i steg 1 og 2 ser ditt firmas referanser på sosiale medier og 5 stjerners evalueringer både på Facebook og Trustpilot.

4.

Evaluering

Vi annonserer et introduksjonstilbud til kundene fra steg 1, 2 og 3 som gjør det mulig å prøve ut dine produkter og tjenester uten risiko.

 

5.

Kjøp

For kundene som har takket ja til introduksjonstilbudet og har fått oppleve hvor fantastisk det er å være kunde hos deg, selger vi inn ditt hovedprodukt eller tjeneste.

6.

Opplevelse

Vi tar i bruk kundeservice løsning ala Zendesk som løpende evaluerer kundetilfredshet og bygger et program for kontinuerlig utvikling og forbedring.

7.

Lojalitet

Og nettopp fordi vi jobber med å forbedre opplevelsen kunden får ved å kjøpe dine produkter og tjenester, vil du oppleve at dine kunder blir ditt firmas beste ambassadører.

8.

Gjenkjøp

Det beste ved å skape en god kjøpsopplevelse er at kundene mer enn gjerne kommer igjen for å kjøpe mer av dine produkter og tjenester.

 

Bestill markedsstrategi

Vi gir bort 5 gratis markedsstrategier hver måned. Veiledende pris er kr. 4.990,- pluss merverdiavgift.

Om vi har nådd grensen på 5 bestillinger, tar vi kontakt for å undersøke om du vil stå på venteliste for gratis markedsstrategi eller betale kr. 4.990 for å få utformet en markedsstrategi i løpet av de neste 7 dagene.