HVA VI GJØR

vekst og lønnsomhet for små mellomstore bedrifter

Webkonsepter.no har spesialisert seg på å hjelpe små mellomstore bedrifter lykkes på Internett.

Bedre salgskonvertering

Nettsiden kan bli ditt firmas viktigste eiendel, en maskin som genererer salgsprospekter og nettsalg 24/7.

For å øke salgskonverteringen på nettsiden din trenger du; a) målrettet trafikk til nettsiden din fra annonsering, sosiale medier og/eller synlighet i organisk søk på Google, b) konverterings-sporing installert på nettsiden din, og c) oppfølging av konverteringsresultater inkl. A/B testing av «Call-To-Action» elementer.

Redusert kunde-anskaffelseskost

Om du i dag får mesteparten av nettside trafikken fra annonsering på Google, Facebook eller Linkedin – gir dette en relativt høy kundeanskaffelseskostnad. Ved å anvende søkemotoroptimalisering vil du oppnå bedre synlighet på Google, mer organisk trafikk til nettsiden, og nedgang i kundeanskaffelseskost. Dersom du også tilbyr produkter og tjenester som genererer gjentakende inntekter vil kunde-anskaffelseskost reduseres ytterligere.

Økt dekningsbidrag

Om ditt firma ikke er godt synlig i organisk søk på Google, og/eller mangler 5-stjernes kunde-vurderinger på Trustpilot, Facebook og Google, er det vanskelig å få godt betalt. Med riktig strategi vil bedriften din fremstå som en av de beste i bransjen, noe som gjør at du kan ta bedre betalt for dine produkter og tjenester.

Økt kundelojalitet

Kundelojalitet henger sammen med fornøyde kunder og en sterk merkevare. Du trenger et system for å generere positive kundeomtaler på løpende bane. I tillegg trenger du både produkter og tjenester som gir gjentakende inntekter og en salgsfunnel som konverterer fornøyde kunder om til gjenkjøpskunder.

Prosessen

Stegene det kan være lurt å følge for å oppnå vekst og lønnsomhet.

Nettløsningen

Utvikle eller forbedre
Som nevnt spiller nettsiden (og/eller nettbutikken) din en viktig rolle i digital markedsføring. Det kan derfor være lurt å starte med en analyse av nettløsningen for å få maksimal uttelling på markedsføringen.
January 01, 2021
12 AM

Nettside trafikk

Søkemotor optimalisering, betalt annonsering, sosiale medier
I steg 2 utvikler vi en strategi for hvordan genererer trafikk til nettsiden (annonsering, søkemotor optimalisering, sosiale medier, etc).
January 01, 2021
12 AM

Konverterings-optimalisering

A/B testing, "Call-To-Action" optimalisering
Når du har trafikk til nettsiden din starter konverterings-optimalisering. Konverterings-optimalisering handler om å gjøre trafikken om til salgsprospekter eller salgsomsetning ved hjelp av A/B testing og optimalisering av "Call-To-Action" elementer.
January 01, 2021
12 AM

Kundervurderinger

Løsning for kundeevalueringer
Implementering av løsning for generering av kundevurderinger. Benytte negative vurderinger til å forbedre dine produkter og tjenester og positive vurderinger til å styrke bedriftens omdømme på Trustpilot, Google og Facebook.
January 01, 2021
12 AM

Salgs-optimalisering

Gjentakende inntekter, salgstrakten, oppsalg- og kryssalg.
I siste steg iverksetter vi strategier for generering av gjentakende inntekter, utvikling av salgstrakten og produkter og tjenester som du kan tilby eksisterende kunder.
January 01, 2021
12 AM

Tjenester

For å oppnå vekst og lønnsomhet tilbyr vi følgende tjenester;

Forretnings-utvikling

Forretningside, forretningskonsept og forretningsmodell

Webutvikling

Utvikling av nettside, nettbutikk eller landingsside

Digital markedsføring

Konvertering av nettside trafikk til salgsprospekter og nye kunder

Merkevare-bygging

Sterk merkevare som gir flere fornøyde kunder og større overskudd.

Rådgivningsmøte

Book et uforpliktende zoom møte så forteller vi deg hvordan du kan oppnå større vekst og lønnsomhet for din bedrift.

Pristilbud

Om du allerede vet hva du trenger, be om et uforpliktende pristilbud