Digital rådgivning

Ligg et hestehode foran konkurrentene…

Henry Ford (1863 – 1947)

«If I had asked the public what they wanted, they would have said a faster horse»

Innovasjonstakten går stadig raskere og teknologiske nyvinninger kan gi store konkurransemessige fortrinn.

Vi har kompetanse på en rekke innovative verktøyer og måter å jobbe på som både kan gi økt salg, lavere kostnader og bedre kontroll. 

Tips

Noen tips innenfor 3 sentrale områder

CRM

Ifølge Google trends er både Microsoft Dynamics og Salesforce større enn Hubspot, men det Google trends ikke forteller er at både Dynamics og Salesforce koster vesentlig mer. Hubspot CRM er gratis og et glimrende verktøy for små og mellomstore bedrifter.

Prosjektstyring

Det eksiterer et stort utvalg prosjektstyringsverktøyer på markedet; noen bra og noen ikke fullt så bra. TeamGantt er et svært bra prosjektstyrings-verktøy som du kan benytte helt gratis sammen med 2 medarbeidere.

Integrasjoner

Om du har en nettbutikk, CRM system, regnskapsprogram, epost markedsføringprogram osv – er sannsynligheten stor for at du skulle ønske at disse systemene snakker sammen. Vi er kjent med integrasjonsmuligheter for de fleste tilgjengelig systemer på markedet i dag.

Jobb smartere. Jobb mer kostnads-effektivt

Om du ikke har tid til å betjene kundene dine på en ordentlig måte, om salgsarbeidet tar for mye tid eller du mangler medarbeidere til digital oppgaver – her finner du løsningen på dine utfordringer.

Brukerstøtte

God brukerstøtte er avgjørende for kundetilfredsheten. Ved hjelp av smart teknologi og rimelig arbeidskraft ha nå alle bedrifter råd til egen brukerstøtte tjeneste.

Salgsmaskinen

«Salgsmaskinen» er en automatisert løsning som genererer salgsprospekter mens du gjør andre ting, og består av flere komponenter og strategier som gir deg en automatisert salgsløsning.

Innleie

Webkonsepter.no har benyttet freelancere siden starten i 2006, og har opparbeidet mye kompentanse på rekruttering og innleie. Nå er det mulig å leie freelancere til hyggelige priser.

Nettside relatert

WordPress

Verdens største nettside- og ehandelsplatform med 64 millioner websider.

Woocommerce

En av verdens største ehandelsløsninger med over 4,4 millioner butikker.

Rankmath

Svært nyttig og brukervennlig WordPress programtillegg for bedre synlighet på Google.

Rocket WP

Øker hastigheten betraktelig på trege WordPress nettsider.

Dette var et lite utvalg programmer og funksjonalitet som det absolutt er verdt å titte nærmere på. Bestill kostnadsfritt rådgivningsmøte for flere tips.

første timen gratis

Bestill digital rådgivning

Første time digital rådgivning er gratis. I løpet av timen ser vi på muligheter for ditt firma som kan gi økonomiske og markedsmessige gevinster.

synlighet