Case Study

Her finner du noen eksempler på arbeid utført for våre kunder

Utvikling av WordPress funksjonalitet

Vi kan utviklet funksjonalitet for WordPress fra grunnen av eller vi kan ta utgangspunkt i eksiterende funksjonalitet og tilpasse denne til kundens behov.

Prisberegner for Lagerboks.no

I forbindelse med at Lagerboks.no trengte en mer tidsriktig nettside med en forbedret prisberegner, startet vi med å tegne en wireframe skisse sammen med  kunde som viser hvordan prisberegnerne skal se ut og fungere.

Deretter kodet vi skissen som et programtillegg for WordPress og bygget inn grafiske elementer for å støtte samme «Look & feel» som resten av nettsiden benytter.

Utvikling av WordPress nettsider

Vi lager nettsider for bedrifter etter ønsker og behov, og kan skreddersy nettløsninger i alle mulige varianter. Her ser du et par eksempler på nettside vi har utviklet.

Oppdragsportal for Wspaze.no

For oppdragsportalen wspaze.no har vi utviklet en innovativ portal for oppdragsgivere som registrerer sine oppdrag og frilancere som søker på ønskede oppdrag.

Hjemmeside for Betania Sokndal

For Betania Sokndal har vi laget en tidsriktig nettside som inneholder blant annet en aktivitetskalender, bildebase, blogg og nyhetsbrev påmelding

E-handel

E-handel inneholder mange forskjellige elementer. Her ser du et eksemple på en nettbutikkløsning vi har laget for Netcam Norge AS. Denne e-handelsløsningen bygger på WordPress og WooCommerce e-handels funksjonalitet, og inneholder alle funksjoner som kreves av en moderne nettbutikk.

Inbound marketing

Netcam.no er bygget opp omkring markedsføringstrategien Inbound Marketing med landingssider, godt synlige skjema for leadsinnhenting, Call-To-Action elementer og knapper som skal lede kunde inn i nettbutikken og gjennom kjøpsprosessen.

Nettbutikk med avansert søk

Da Netcam.no har mange produkter i nettbutikken sin utviklet vi et avansert søk der det er mulig å filtrere på en rekke parameter. Først laget vi en prototype som vi i neste runde implementerte i nettbutikken ved koding av funksjonalitet og stilark.

Fotografering

Webkonsepter.no disponerer et portabelt fotostudio og kan ta bilder ute hos kunde eller der det er ønskelig at fotograferingen skal skje. Her ser du et par eksempler på bilder vi har tatt.

Portrett fotografering av Marshmallow Group AS

Da Marshmallow Group var samlet på Hotell Thon Slottsparken gjore vi en fotografering av hver enkelt konsulent i tillegg til gruppefoto.

Produktfotografering for Lagerboks.no

I forbindelse med lansering av ny flyttebutikk for Lagerboks.no gjorde jeg produkt fotografering av produkter som skulle benyttes i den nye flyttebutikken.

Retusjering

Webkonsepter.no har en meget dyktig retusjeringsdesigner som kan få selv de verste bilder til å se bra ut. Bra bilder er helt nødvendig om du ønsker å presentere deg og ditt firma på en profesjonell måte.

Diamantring - før retusjering

Her ser du en diamantring slik den ser ut når rett etter at bildet er tatt uten noen form for bildebehandling.

Diamantring - etter retusjering

Og her ser du samme ring etter at vår retusjeringsdesigner har gjort retusjering og også tiltet ringen på skrå.

Grafisk design

Vi har flere dyktige designere som behersker alle typer grafisk design og de mest vanlige grafikk verktøyer som photoshop, illustrator, m.v

Firma presentason

Her ser du en presentasjon av Marshmallow Group AS, basert på bildet du ser litt lengre opp på denne siden.

Annonse design

Samme bildet som nevnt tidligere ligger også her til grunn i tillegg til at vi har latt kreativiteten få litt større spillerom.

Norsk webbyrå som hjelper norske firma lykkes med markedsføring og salg på Internett. 

NYTTIGE LENKER